Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 656 / 12 / 0
Kiedyś ze znajomymi postanowiliśmy zjesc kartonik z obrazkiem ukrzyżowanego jezusa, był to najmocniej nasaczony papier LSD jaki jadłem.

Jako miejsce tripu wybraliśmy mieszkanie znajomego po babci w którym rzekomo straszyło. Wchodzimy do mieszkania, jemy, siedzimy nic sie nie dzieje. Potem nastąpiło wejscie, smiejemy sie gadamy, nagle pukanie do drzwi.
Znajomy wstaje sprawdza... nikogo nie było ale slychac bylo uginanie podłogi jakby ktos chodził. Dzwiek chodzenia doszedł do firanek ktore zaczely falowac, a byly zamkniete okna, firanki przestaly, chodzenie tez przestalo. Mowimy sobie wielkie nam strachy, po jakichs 10min zaczął sie dzwiek buczenia, jakby pociąg jechał gdzieś daleko, wszystko zaczeło sie trzesc, komoda ze szkłem jakby miała sie zaraz rozjebać z cała zawartośćią, pozniej obraz na scianie zaczyna sie konkretnie wyginac, i ruszac na boki ,w gore az spada, podchodzimy do niego we 2 zeby go powiesic, lapiemy go z 2 stron i nagle pojawila sie na odwrocie jakas wyginajaca twarz, puscilem obraz bo myslalem ze mi rece upierdoli i wybieglismy z mieszkania %-D
Pózniej byłem tam jeszcze raz na trzezwo to nie bylo takich akcji...

Nie wierzyłem i nadal nie wierze w duchy ale niewiem jak to wytlumaczyc, to co widzielismy i slyszelismy moglo byc spowodowane LSD a spadajacy obraz mogl byc zbiegiem okolicznosci, od tamtego zgromadzenia nabrałem szacunku do rzeczy paranormalnych, nie sposob je wytlumaczyc logicznie, moze duchy istnieja, moze to byly chwilowe wachania fal elektromagnetycznych ktore dodatkowo wpłyneły na nasze banie czy jakieś inne kwantowe zjawisko.
  • 1558 / 18 / 0
o kurwa dobre :D
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 139 / 7 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: sarkie »
Pan Prezes pisze:
Zjaram sie, puszczam nutke, zamykam oczy, i wkręca mi sie, że to nie tylko jest piosenka ale film! Film o życiu! Od pierwszych nutek (urodzenia) do ostatnich (śmierci) jakiegoś człowieka (najprawdopodobnie mnie). Np. jak słuchałem Snoop Dogg' a "Drop is like it hot" to wkręciło mi sie że urodziłem sie i mieszkałem w kaliforni paliłem legalne lolki ze przyjaciułmi któży by oddali za mnie życie tak jak ja dla nich, było bardzo pozytywnie w tym moim "życiu" miałem potem wspaniałą żone na którą żadko się skarżyłem, mądre, rezolutne i inteligętna dzieci, miałem satysfakcynującą mnie prace sprawy łużkowe z żoną nigdy mi sie nie nudziły tak samo jak jej, będąc na emeryturze bawiłem się z wnukami i prawnukami i umarłem mając 120 lat.

Nie będe mówił o innych piosenkach bo byście pękali ze śmiechu co ta zła marihuana robi ze miomi myslami ale musze sprubować na fazie posłuchać gotyku ale przypuszczam jak będzie: średniowiecze i że jestem jakimś królem czy magnatem. BOSKO %-D
Trochę zboczę z tematu, ale bardzo mi to przypomina moje rozkminy po pierwszym w życiu skręcie z mj.
W ciągu kilku sekund miałem w głowie całe, długie obszerne historie bez nawet myślenia konkretnych słów (np. wypowiedzenie w myślach "Jan Kowalski poszedł do sklepu" trwa załóżmy 3 sekundy, a ja w ciągu 0,03 sec miałem tą wiedzę w głowie), o jakichś bułkach z papryką które jadło małe dziecko a potem opatentował je włoski emigrant w USA, o jakimś detektywie z przeszłości który szczycił się tym, że potrafił bezbłędnie wskazać zjaranych ludzi, a jego sekret tkwił w tym, że podglądał ich w jakiejś restauracji i zapisywał sobie jak się zachowują na czysto etc, ogólnie beka. :D
Do dziś jestem pod wrażeniem tego, na jakich obrotach czasem pracuje mózg po suszu roślinnym, a boję się pomyśleć jak to musi być po fecie...
  • 213 / 1 / 0
Musi być chujowo, bro.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 4 / 0
Mayday mocne!!! wszystko jest w paranormalnych sprawach w porządku dopóki nie wkrada się panika. Wydaje mi się ,że niektórzy ludzie są bardziej podatni na takie sprawy w znaczeniu ,że przyciągają takie rzeczy. Energia Astralna to jest to :D Pozdro
  • 729 / 7 / 0
A ktoś się zastanawiał nad receptorem sigma i jego aktywacją? Mając go na aktywacji swojego czasu czułem się jak mesjasz, wszystko mi się udawało, wszystko działało perfekcyjnie jak w zegarku, idąc nawet ulicą zawsze udawało mi się przejść między samochodami wiedząc o tym chwilę przed, nawet jak mi gąbka pod prysznicem spadała to czułem w mgnieniu przed upadkiem jak upadnie i zdążyłem ją chwycić. Czułem się posłańcem miłości, uśmiechałem się do ludzi na mieście, ciepło było, euforia maksymalna, albo raczej powiedziałbym - ostateczna. Miałem wrażenie, że daję szczęście i nim promieniuję.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 311 / 4 / 0
@Toker wszystko spoko tylko powiedz jak go aktywowałeś ;p miewałem tak czasami ale nigdy na dłuższą metę.
  • 24 / / 0
ja po dexie słyszałem od kupla o księzycu i jego zóltych zebach ale zyby niebylo on nic niemówil a po drugie niemam nic do jego uzebienia a ja w tym czsie po po 450 i paru wiaderek lezalem sam w pokoju i nagle to dziwne zjawisko swiat sie wyłaczyl i bylem tak przestraszony ze niewroce zpowrotem do zeczywistosci i wtedy mój koleszka oznajmił mi o tych zebach i ksiezycu w sposób telepatycznu\y i nagle swiat powrocil pozatym w tyej prorockiej zawieszce byla mowa ze slonce nigdy niezaswieci heh wkoncu ziomek lubi słuchac kid cudi day night :D

ps deksa walilem prze2 lata i niejestem łbem

ja chyba jestem opetany hehe ah te dragi

mial ktos kiedys jakis koszmar po narko ale taki schizujacy inaczej tak jak by ludzie do ciebie mówili cos w stylu tego filmuu z Melem Gibsoneme tytułu nie pamietam

[używaj funkcji Edytuj zamiast pisać post pod postem - h]
  • 729 / 7 / 0
Awesome, kurwa, naucz się korzystać z forów internetowych.

NaCoCzekasz: połączenie jakiejś chujowej piguły z dopków (bodaj amphibia v3) i chlanie giebla cały czas, podczas i po zejściu fazy sensu stricte stimsowej, dzień po do dupy, ale kolejny już w miarę i wtedy zaczęło się to działanie.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 311 / 4 / 0
@Toker: podejrzewam ,że tylko jedna z tych spraw aktywowała to, a nie połączenie. Głowy nie oddam ale tak rozsądek mi podpowiada. Boże chroń mnie przed dragami.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.