Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Najlepsza firma produkująca pompki?
Polfa
15
21%
B|BRAUN (zielony tłoczek)
21
30%
Chirana (niebieski tłoczek)
5
7%
BD
29
41%
Inna (napisz jaka)
1
1%

Liczba głosów: 71

ODPOWIEDZ
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Tylko 50-tki BD znalazłem takie. No i oczywiście te insulinówki. Ale żeby jebnąć metkat to bym musiał 20 zastrzyków zrobić więc pierdolę ;P
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 13 / 0
mac pisze:
maja "gumowe" zakonczenie tloczka, co powoduje ze chodza jakby ta koncówka byla nasmarowana jakims olejem, silikonem, chuj wie czym;gladko w chuj)
Gładko niczym chuj w mokrą cipkę, chciałeś powiedzieć, nieprawdaż?
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
@mac to herbata? powaznie, co to?
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
to strzykawka, herbate sie zalewa i takie tam.
serio
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
mac pisze:
[ external image ]

najlepsze pompki na rynku(maja "gumowe" zakonczenie tloczka, co powoduje ze chodza jakby ta koncówka byla nasmarowana jakims olejem, silikonem, chuj wie czym;gladko w chuj)
to są właśnie romed holand lepsze nawet od BD
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Eee tam, mac. Naprawde byłam ciekawa co to. Po prostu strasznie jasne, jesli to odpał.
  • 261 / 16 / 0
co za różnica? ważne, by kopło! :o)

ja wolę (wolałam :rolleyes: !) te z zielonym tłoczkiem, z napisem braun.
810 stawek dziennych za to!
  • 432 / 13 / 0
[quote="muertogatito"]
co za różnica? ważne, by kopło! ]

B|braun Injekt

Niemiecki faszysta ale tłoczek chodzi jak trza, i jest zielony.
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
Zielonej nie oszukasz...
a jezeli zdjecie bylo podswietlone od dolu diodami LED, a światlo glówne to tylko 40w. zarowka, to czy brunatny plyn mógłby właśnie tak wygladać?
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 677 / 13 / 0
Hm gdyby ten płyn był średnio ciemny, raczej nie za gęsty, to pewnie by mógł...
Mac daj ja Ci załatwie taki towarek, co go jarzeniówką nie prześwietlisz
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.