Zablokowany
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Zapachu to raczej nie mają, ale powiem Ci, że tydzień temu miałam te same z tego samego źródła i były o.k., mam nadzieję, że twoje Technopower są lepsze bo jak te same to przygotuj się na rzyganko...
Pixiarzkrakow szkoda, że tego wcześniej nie wiedziałam, chyba wypieprzę reszte..
  • 86 / / 0
Dziwie się że powiadasz że te co jadłaś ostatnio były ok ,wklejam znowu raport z pillreports dla leniwych(cały czas ich temat jest wałkowany tutaj),uwierzcie mam spory staż w jedzeniu guzików i jak pisze że piguła to lipa to raczej tak jest bo wiem czego mam się spodziewać po pillsie (nie uważam się za autorytet) ale dla swojego dobra proponuję wziąć pod uwagę opinie innych "starych wyjadaczy"

http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=7122
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
TECHNOPOWER pisze:
a i twoje tez tak strasznie smierdzialy czyms? taki dzwiny mocny zapach
Jesli to taki slodkawy zapach (cos jak wanilia lub anyż) to mogles trafic na niekopki. Ostatnio dosc sporo tego krazy po poludniowej Polsce.
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / / 0
jak wanilia to napewno nie.. a anyz nie wiem jak pachnie heh :P ale wystarczy ze wezmie sie kilka pilli do reki pozniej odlozy spowrotem do woreczka np.to juz na rekach czuc taki specyficznie nieciekawy jak dla mnie zapach.. choc nie wiem czy zapach ma cos w ogole wspolnego z dzialaniem grocha :P
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
moje wyglądały dokładnie tak samo, pewnie to samo źródło, w dodatku Dill sprzedawał dopiero od 30 sztuk..
Newbe miał rację pisząc mi kiedyś żebym ich nie brała
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2007 przez ferrari, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 189 / / 0
ee ani mnie nie schizujcie , nie chce sobie dobrej imprezy zjebac przez takie groszki :/ :P
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
To 629 a nie b29 ;-)
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
czyzby coś sie ruszyło, ale ja bym nie dawał 10/10 polskiej pille
to jest zarezerwowane TYLKO dla kół z NL, które maja w sobie po 120-160mg dobrego MDMA
jedna i.............................
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 79 / / 0
Ja na to liczę i wierzę że po chudych latach nadejdą tłuste..bo kurwa mać ile można jeść nie kopki
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 659 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: aspa »
Ehhhh no rzeczywiscie jest teraz bardzo slabo z krazkami , ostanio tylko dobro/zlo niebieskie po ktorych nie chce sie tanczyc tylko siedziec i ogarniac banie ..., zolte krzyze sama feta , podwojne wisnie czerwone w biale kropki metamafetamina ... ehhh jakby byly kangurki (kolor rozowy) to mozna by zrobic takie zapasy :D ale wszystko co dobre szybko sie konczy podobnie jak serca w podobnym kolorze MDMA, , jestem pewnien ze napewno zawieraly , :)
Zablokowany
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.