Po dzisiejszym robię przerwę
Ryyba pisze: Marihuana jest zajebista ale trzeba znac umiar co do niej i palic max 2 razy w tygodniu bo gdy jarasz codziennie przez kilka lat to juz pozostawia slady na psychice jednak odstawienie mj po kilku latach jarania dzien w dzien na miesiac i wszystko powraca do normy :) wiem sam po sobie bo 4 lata jarania codziennie po kilak razy dziennie skutkuje jakimis lękami, odczuciem ze ktos cie sledzi itp... niektorzy mylnie sadza ze mj w ogole nie szkodzi chocby sie jaralo codziennie cale zycie... to w tym momencie sie grubo myla ogolnie marihuane oceniam bardzo pozytywnie zajebista roslinka mozna sie rozluznic ale trzeba znac umiar :) nawet potwierdzono naukowo ze pomaga zapobiegac miazdzycy, w leczeniu stwardnienia rozsianego w ogole MJ powinna byc legal na calym swiecie tylko tutaj taki minus ze czlowiek nie zna umiaru gdyby czlowiek znal umiar kazdy drag byl by legalny i na calym swiecie nie bylo by zadnego cpuna, narkomana wjebanego uzaleznionego...
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Pan G:
jeden z nielicznych dragów z którymi nie komponowałem ziola to kwas :)
Seti_I pisze:Pan G]
a żałuj, żałuj ;-) lub nadrób jak najszybciej zaległości, jeden z najfajnieszych mix'ow jakiego kiedykolwiek doświadczyłem.
Pan Prezes pisze:to jest chyba najgłuprza rzecz przy paleniu ja jak sie w domu zjaram i ide do kuchni i zobacze, że tależe, garnki i reszta jest w zlewie nie pomyte to ja to musze umyć bo inaczej będzie źle, a na trzeźwo bym nawed nie spojrzał do zlewu.smoke elite pisze: czasem nie chce sie nic robic a czasem jak sie skpoce w domu to posprzatam czy cos bo mam chec zrobic cos dobrego.
smoke elite pisze: chwila malo rozumiem mowisz ze to najglupsza rzecz spalonym sprzatac a jednak piszesz ze na trzezwo nic bys nie zrobil to raczej dobrze ze jak jestes zbakany robisz cos pozytecznego...
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Pozdro :)
anonimowy_uzytkownik pisze:omg. no offencePan G pisze: żudźcie![]()
ziolo jest ok ale raz na miesiac i nie na impreze, lubie po nim robic wszystko tylko nie siedziec na imprezie
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.