Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: E-Tristiann »
!!! ppfff... zawsze coś musi się zepsuć :/
szczerze... to nie możliwe...:|
Ostatnio zmieniony 23 października 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik E-Tristiann nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Hmm, Wy sie nabijacie a od mojej przygody z 900 mg napierdala mnie wątroba - nawet jak nic nie pije to sie odzywa. Zaznacam, że nie jadlem ani dużo ani długo., Ale co tam, róvbta co chceta...
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 88 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LeszekMiller »
alkocholik pisze:
Hmm, Wy sie nabijacie a od mojej przygody z 900 mg napierdala mnie wątroba - nawet jak nic nie pije to sie odzywa. Zaznacam, że nie jadlem ani dużo ani długo., Ale co tam, róvbta co chceta...
Ciąża urojona.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
LeszekMiller pisze:
alkocholik pisze:
Ciąża urojona.
Uwierz, chciałbym aby to było tylko moje małe urojenie. Widzę, że z Ciebie taki sam lekarz jak z mojego starsdzego - "boli Cię, bo o tym myślisz" ;)

Panie Miller, jak tam preferencje wyborcze? Miałem popierać Pana kolegów z Lidu, ale niechciałem rozbijac głosów na niekorzyść PO...
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
alkocholik pisze:
Panie Miller, jak tam preferencje wyborcze? Miałem popierać Pana kolegów z Lidu, ale niechciałem rozbijac głosów na niekorzyść PO...
Kolegów? To nie są prawdziwi przyjaciele, tacy nie opuszczają cie w potrzebie. Prawdziwymi przyjaciółmi Leszka jest Andrzej i Renata. Teraz pewnie opijają wieczór wyborczy. Chwiejnym krokiem podchodzi do stołu, chwytając trzęsącą sie ręką kieliszek mówi: "Ję...Jędrzeju mordo ty moo moja i Renatko skarbie ty mó mój. Zdr zdrowie Donalda." <tutaj nastepuje znany narodowy rytułał po czym Leszek upada na leżacego gdzies pod stołem Czarneckiego (zdrajca ale swój). Na to kolega Maksymiuk reaguje natychmiast podnosi go mówiąc: "wł we weź zos zostaw Ryśka!"

Tak na powaznie to Miller był dziś w "teraz my" i wyglądał na bardzo nieszczęśliwego.

Jak juz mówiłem trzeciorzedny serialik na dwójce nie jest w stanie zareckować dxm, gorzej że właśnie farmaceutki to oglądają i możliwe że coniektórzy będą mieli problem. Tehacek jesteś bardzo niesprawiedliwy, ześle na ciebie klątwe Narconamicon i wpadniesz pod samochód.

A nasz forumowy Leszek to od razu widac (avatar) że to nie ten sam chłop co kiedyś.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
@jogurt, moze i jestem niesprawiedliwy, ale za to jaki troskliwy... to wszystko dla waszego dobra, dexożercy.
btw, samochod bylby dobrym rozwiazaniem <_< rzucaj ta klatwe ;-)
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
Nie zasłużyłeś jeszcze na tą klątwę. Ale możesz mi wysłać podanie PMem, będę najlepszym pośrednikiem w rozpatrzeniu twojej prośby;]
Wzór podania ukarze ci się na suficie podczas tripu na 1350mg DXM

Ewentualnie możesz zjeść 10mg klona i poszukać jakiejś zagubionej ciężarówki. Odbędzie się bez pośredników ;]
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
Po pierwsze-duzo zjadłam dxm w życiu, a nerki itd mam zdrowe bo robilam badania, hehe sa poprostu niesmiertelne jak narazie.
po drugie to ja zamawiam w innej aptece internetowej, gdzie kupuje nawet i po 15 paczek, a koszt wytsylki 6zl, czy 6.50. wpiszcie w duckduckgo apteka VenaVita czy cos takiego, teraz nie mam sily by te linki szuykac.
I moja rada. Jak sie zamawia wieksze ilosci dxm to lepiej przy wypelnianiu formularzu zamowieniiowegon zaznaczyc ze chce sie fakture Vat. Nic nas to nie kosztuje, a oni inaczej patrza na to tam w tej aprtece.
Swoja groga lipan ze juz tv sie tymn zainteresowala. Niby to tylko serial, jak to ktos tu napisal na forum, ale za to trzeba policzyc jakie jest prawdopodobienstwo ze pelno lekarzy tez to ogladalo.. I tych wszystkich ze sluzby zdrowia.. No cóz mam nadzieje ze sie nie zainteresuje..
pozdro
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Robi sie jeszcze smieszniej, dzisiaj kupilem wprost. Jest tam piekny artykulik o naduzywaniu lekow, wymioniony jest m innymi dxm i podane sa nazwy lekow go zawierajacych (ale nie pisze nic o aco czy tussidexie). Takze nagonka moze zatoczyc teraz nieco szersze kregi, jako ze wprost jest dosyc opiniotworczym tygodnikiem.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Jakby co to wszyscy dexożercy robimy protest, zbieramy się gdzie trzeba. Jest nas wielu. Razom nas bohato!!! Będziemy walczyć. Do ostatniego tchnienia...
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...