czy połknięty czy wyssany.... działanie takie samo. Po co pukać to IV. wiecej zachodu i pieprzenia sie z tym niz to jest warte.
Mówie z wasnego doświadczenia...
1. rozkruszanie (opcjonalne ale wtedy zdecydowanie szybciej się rozpuści)
2. zalanie spirytusem (rektyfikowanym) - 1-2 ml na 1 tabletkę
3. rozpuszczenie (dla przyspieszenia można mieszać etc.)
4. 1sza filtracja - do naczynka, w którym spirytus będzie odparowany
5. odparowanie całego płynu
6. wlanie 1-2 ml wody do iniekcji na każdą tabletkę
7. dokładne zdrapanie osadu z podstawy i ścianek naczynka (ciecz powinna być wyraźnie mętna)
8. 2ga filtracja
9. hu-puk! (gliceryna?)
Wciagamy roztwor z pierwszej strzykawki. Wyciagamy watke z miejsc w ktorych byla umieszczona."
Moze mi ktos łopatologicznie wytlumaczyc jak to zrobic,bylbym wdzieczny.
Dużo lepszym rozwiązaniem jest jednak kupno filtrów strzykawkowych.
Co do samego puknięcia to skoro pochłaniasz takie ilości klonów, to 4-6mg klona dożylnie nie powinno cię zabić. Robiłeś może z tego przepisu, czy miałeś w ampułkach?
Edit1: Jak wrzuce watke do srodka po wyjeciu tłoku z przygotowanym roztworem i zassam to igla z drugiej pukawki to zero lipy? Moze jednaak wytlumaaccze o co mi chodzi.Robie sobie roztwor z clona wg. przepisu Lotnika,na dnie zsostaje mi masa tabletkowa,wyciagam tlok,zatykam paluszkiem zeby nic nie spierdolilo ;D,wzucam watke do srodka i zaasysam druga pukawka z igla.Dobrze robie?
Edit2: Wytolkuje mi ktos w jaki najlepszy sposob odessac roztwor z pierwszej strzykawki tam gdzie mam mase tabletkowa?
Posklejałem wszystkie posty razem. Dzielnicowy
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.