Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 273 / 2 / 0
ja od lat staram sie utrzymywac tolerke na odpowiednim poziomie
obecnie 600 mg dziala na mnie zadowalajaco, ale tego co kiedys juz nie ma, faza powszednieje
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
e tam jak na noc wale to 900mg minimum : P
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / / 0
A ja sobie obiecywałem że nie wyjde poza 450 mg... Przez jakiś czas sie udawało ładnie jechać na takiej dawce. Ale potem było 600 mg... Znowu kilka pięknych tripów. Potem 750 mg... Znowu pięknie. Następnie powrót do 450 mg. - cholera, to już nie to samo. Potem poszły pierwsze 900 mg. Super. Przerwa w braniu. Znowu próba z 450 (nawet dopaliłem trawy do tego) - ni chuja, nie daje rady. A potem jazda na 1200 mg. z weedem - masakra %-D
"And you will ascend above the heights of the clouds,
And will be like the Most High,
Yet where you brought down to the sides of the pit,
Which we now must merge with the skies..."
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
@ Opeth
taka dola dexomaniaka mam podobnie a nawet gorzej, dex przestał mnie bawić zupełnie, a było tak cudownie na początku.. przerwa się należy :)
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
mnie przestał bawić na jakieś 10 dni. Potem poszło 450 na rozruch do muzy a potem 900 i 1500, a dziś 900 na spacer. Błogo było, właśnie schodzi.:-)
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 185 / 2 / 0
co do duzych dawek.
jak kurwa wyeliminowac drgawki? do tego, ze cpam i dziwnie sie zachowuje rodzina przywykla, ale jak mi ktos wejdzie do pokoju a ja bede drgal 120km/h jakbym siedzial w pralce to pomimo tego, ze bede belkotal ze nic mi nie jest to starzy pewnie i tak zadzwonia po karetke :F
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
[quote="roman"]
co do duzych dawek.
jak kurwa wyeliminowac drgawki? do tego, ze cpam i dziwnie sie zachowuje rodzina przywykla, ale jak mi ktos wejdzie do pokoju a ja bede drgal 120km/h jakbym siedzial w pralce to pomimo tego, ze bede belkotal ze nic mi nie jest to starzy pewnie i tak zadzwonia po karetke ]

to da się zatrzymać swoim umysłem :D Wmów sobie że jest cieplutku i niema drgawek lub cos w tym stylu
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Powołuję się na ulotkę Tussidexu: w razie przedawkowania, podać benzodiazepiny. Pominę: niezwłocznie skonsultować się z lekarzem :cheesy:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ganzes »
haha @roman, no wyobraź sobie, że ja miałem śmieszną sytuacje z tymi drgawkami. Otóż leże sobie na wyrku i mnie dopadły te kurewskie wzdrygi a tu braciak wchodzi bo coś tam mu sie przypomniało i do mnie co mi jest? co mi tak nogi zapierdalają?
Nie widzialem co mu odpowiedziec, to palnąłem, że dobry kawałek akurat leci i sobie macham nogami :/:]
Dziwnie sie spojrzal i wyszedl.. uff :)
Ale już sie nauczyłem nad nimi panowac, trzeba sobie wmawiać,że to tylko wkrętka i przechodzi.
Pozdro.
  • 185 / 2 / 0
wlasnie zauwazylem ostatnio wpieprzajac 900mg, ze zamiast myslec o nich staralem sie zrelaksowac i wkrecic sobie cos innego. wiecie podobnie jak robicie obe i cos was rozprasza i ignorujecie.
wlasnie zauwazylem ze spinanie nog itd malo daje ale jak poprobowalem zmienic tok myslenia to jakos sie udalo te drgawki lekko uspokoic jednak dalej czulem napiecie w nogach.
chociaz przypomniala mi sie sytuacja jak wpieprzalem 750mg + 2 bro u laski hehe
zaczelo sie od
ona-kochanie jak sie czujesz?
ja-kocham Cie jednym okiem :F

hahahaha
pozniej lezalem na lozku ona jakos chyba stala obok i jak sie przytulilismy to mi zaczely nogi zapierdalac i powiedziala ze jak sie bede trzeusal to sobie pojdzie a ja zaczalem wkrecac ze to nie ja tylko acodin mna tzresie czy cos w ten desen. w kazdym razie po okolo minucie jakos sie skoncentrowalem na tym i minelo.

ale generalnie jakby starzy mnie takiego zobaczyli to by od razu zadzwonili po karetke bo sa zjebani :F
chyba , ze bym im zaczal wkrecac ze podrasowalem sobie czakry i za duzo energii przeze mnie przeplywa ale zaraz opanuje to by uwierzyli. generalnie jak jestemw domu nacpany czy cos to zawsze wkrecam matce(wiem , ze zajmie sie okultyzmem itd) ze to albo od medytacji, albo cos nie tak z czakrami albo ze mnie znowu demon opetal i msuze go odpedzic to wierza xD debile xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.