Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 317 / 15 / 0
ziomale,odkopaliscie 4 letni wątek :P
  • 151 / 2 / 0
Nie zauważyłem. DrugSter - czemu chwytasz się wszystkich możliwych wątków, a im starsze tym lepsze? Wyszedłeś z leczenia i próbujesz wkroczyć w ukradzioną Ci przeszłość? Nie róbmy bałaganu. Ja bardzo przepraszam.
  • 317 / 15 / 0
A niema za co:) tak tylko zauwazylem,poprosimy szanownego moda ładnie o wyrzucenie wątku:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.