Jean Cocteau
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Mam od paru lat problem z pryszczami, i dopiero zaczęli mi go leczyć izotekiem.. Ogólnie miałem w młodym wieku, jakoś w 3kl gimnazjum, potem mi przeszło, i przez ostatni rok (od końca 11, przez zimę 12 do teraz) waliłem troche RC-ków.. Głównie 2C-P, cepa w huj w życiu przymontowałem, pewnie podchodze wgl pod jakiś rekord, z litra może już :D.. Ale mniejsza, do tego czasem MXE, homet, Am2201..
I STWIERDZAM PROSTO: RESEARCH-CHEMICALS, I większość stymulantów. Powodują pogarszanie się stanu skóry, i mogą wywołać długi trądzik u osoby podatnej na te sprawy, jedni dostaną, drudzy nie, ważne żeby nie przesadzać z ilością RC...
DRUGA SPRAWA!!!
DIETA! Chemicznie przetwarzane rzeczy, i cukier pogarszają stan skóry.. Więc Żrąc non stop w mk-donaldzie, pijąc dużo napoji słodzonych (soki też są słodzone ;/) i ogólnie spożywanie dużej ilości słodyczy - GWARANTUJE CI W HUJ SYFÓW !
Jak leczyć:
SOK Z BURAKÓW - Polepsza stan skóry, przydatny na trądzik
HERBATKA Z LIŚĆI BRZOZY - korzystna dla skóry tradzikowej
CYNK - polepsza cere
KAROTEN - w marchewkach, lub tabletkach z apteki(hehe cieszycie sie ćpunki :D?) [ polepsza stan skóry].
A co do MDMA nie wiem dokładnie, ale po fuce na pewno wywala.. Pot, częste przebywanie w dymie.. To wszystko szkodzi
Rzeczy obracają się i giną, przybierając obcą postać."
- (Me)-ho-met..
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.