Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zablokowany
  • 44 / / 0
Dzięki za te jakże cudowne przepisy farmakulinarne :) Napewnoż z któregoś (jeśli nie ze wszystkich) skorzystam.
Wdał się jednak problem - frapujący jak pełna paczka fajek i brak ognia w terenie + głód nikotynowy... Otóż przekręciłem kiepski numer z... hmn... lewą recką i tym samym zablokowałem się na długi długi czas do wszelakich bliskich memu sercu aptek... Z tego wynika pytanie...(prośba?) Czy ktoś mógłby mi załatwić (w miarę rozsądnej cenie... prosze :) ) tramca? Jakoś tak się na tego szita napaliłem, a zgaszony zapał wkurwia :/ ... Proszę o kontakt na tym forum - pilne!!

A jeśli chodzi o dragi ogółem - to w świat opiatów dopiero powoli wchodzę. W ogóle niegdyś przyświecała mi bardziej idea surrealizmu i przeżyć... hmn... astralnych? Toteż preferowałem przeróżne haluncynogeny... ale niestety... już przejedzone :( - Teraz jestem zdany na waszą łaskę i niełaskę... Mam nadzieję, że ktoś podrzuci mi coś konkretnego :) jeśli w małopolskim to mogę zgłosić się po odbiór osobiście :) ....

Pozdrawiam...
Uwaga! Użytkownik Bruno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Witam.

Chciałem się zapytać czy można podać dożylnie krople Milocardin (olejek miętowy + fenobarbital) + krople Poltram 100 (tramadol) + 12 rozpuszczonych tabletek hydroksyzyny w łyżeczce whisky? Oczywiście osad usunięty po hydro. Pojemność tej mixtury ma 80ml. Ile ml tak "optymalnie" można podać dożylnie?

Pozdrawiam

[Tramal + fenobarbital + hydroksyzyna ;)]
  • 3181 / 369 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
współczuję twoim żyłom

nie wiem jaka będzie jazda po takim miksie ale wiem że walenie kropli zawierających olejek miętowy jest BOLESNE i to bardzo. Lepiej to wypij.

Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
ZROB TO, ZROB TO!! Przebijemy debili z blue light, jea! 80 ml w kanal, AhAAHHahahHAHAHAhahahahHAAHhahah, owned ! Tramal w kroplach, whisky, i syrop jakis kurwa z mieta, ja pierdole, zią. Dzie tfuj musk i stary?

krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diazepam »
Ahhh Filippo ja nie mam zamiaru ładować w kabel 80ml - samobójcą nie jestem ;)

Swoja drogą wypiłem połowę tej mixtury w połączeniu z pokruszoną i wciągniętą relką. I musze przyznać, że zajebiście sie czuje :)

• 5 / / 0
Witam.
Chciałbym się zapytać o parę mixów, czy to bezpiecznie. Generalnie wiem, że benzo nie powinno się mieszać z alko, no ale zapytam.
W piątek będe miał Zomiren 1mg, Poltram 3 butelki 96ml i w sobotę planuję z kumplem trochę alko.

I jak mieszać żeby było przede wszystkim bezpiecznie no i fajnie. Aha i czego nie dodawać?
Tramal + Alk będzie ok?
Ostatni raz tramal brałem Tramal w styczniu, więc nie mam tolerancji.
Uwaga! Użytkownik Bezsenny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Zomirena walnij 1 mg godzine przed tramsem i bedzie dobrze. Tramal wiesz jakie dawki cie dobrze klepia, skoro juz brales. Co do laczenia tramalu z alko, to pij piwka lub ogolnie slaby alkohol. 3-4 piwa i bedziesz i tak trzezwy. A ten 1 mg zomirenu troche wzmocni banie po alko i zadziala elegancko przeciwdrgawkowo :-) . Powinienes byc zadowolony z tego miksu.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bezsenny »
Witam.
Dzięki za odpowiedzi. Wczoraj jak pisałem tego posta byłem zdeczka wcięty i zapomniałem o jeszcze jednej rzeczy.
Czy mogę dorzucić do tego kodeinę+powiedzmy hydroksyzyne (dla zmniejszenia reakcji alergicznych).
Coś tam czytałem że alkohol + benzo wchodzi w interakcję, więc chyba daruję sobie alko, ewentualnie tak jak wyżej kolega napisał 1-2 piwa.
A co do mj, to jakoś nie przepadam gdy jestem na kodeinie/tramalu. Za dużo zamętu powoduje :)
Dzięki za odp. Pozdro.
Uwaga! Użytkownik Bezsenny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: wolfi »
nie wiem jak to jest z tramalem, ale jak weźmiesz hydroksyzyne 2 godziny przed kodeiną, to potem działa mocniej.
więc wrzuć ;)
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Stary, nie kombinuj. Na poczatek wez mala dawke zomka (0,5-1mg) na godzine przed tramem. Potem 1-4 piwa i bedzie git. Nastepnym razem walniesz trama+kode z hydro i zomka. Albo jeden miks albo drugi. Zreszta rob jak chcesz. Sory, ponioslo mnie troche, ale kombinujesz jak kon pod gore ;-) . Trama chcesz laczyc z koda i hydro, a benzo z alkoholem sie boisz. hydroksyzyna trama nie wzmacnia, a nawet oslabia z tego co mi wiadomo. Zreszta sam walilem hydro do trama i rzeczywiscie nic wiecej nie czulem, a dawki musialem duze walic trama.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.