Weź 8 avomarin'ów po deksie to też uśniesz jak kociaczek hehe.
Zależy od dawki DXM'u, do 450'tki-600 można by spróbować 1 tabletke apapu nigt tak z już po załadowaniu deska.
Ta pierwsza pobudzi i powinna senność zniwelować.
Zależy ile bierzesz avio do jakiej ilości deksa. Powiem Ci tak.
Żeby poczuć ten sam efekt przy 200mg dmh to difenki powinieneś wziąć 50mg i możliwe że coś sensownego sie uda.
DXM pobudzi, ewentualanie troche lub więcej deksa, nie wiem jaka ilość kaszlodynu jest dla Ciebie optymalna...
Ja Ci tylko daje rady... Nie chce robić z Ciebie królika doświadczalnego i ja sam bym sie zajął testowaniem, ale narazie do odwołanie zrezygnowałem z kaszlowstrzymujących tripów ;-)
200-800mg?! 8-( Kurwa, to po tym by się chyba z tydzień spało xD
Diphenhydramine hydrochloride is an antihistamine drug having the chemical name 2-(Diphenylmethoxy)-N,N-dimethylethylamine hydrochloride. It occurs as a white, crystalline powder, is freely soluble in water and alcohol and has a molecular weight of 291.82. ==>
jak ktos mieszka w UK, to jest lek otc Nytol- tabletka zawiera 50-100mg czystej difenhydraminy, nie pamietam dokladnie ile.
mozna tez zamowic z angielskich aptek do polski, ale cena jest dosyc spora.
pozdrawiam
Na pewno ten eliksir działał bo coś tam się działo, ale nie wiem jak z stratami bo ekstrakt z ośmiu tabletek nie usypiał mnie masakrycznie ale jakieś błyski, kropki, strobo w ciemnościach się pojawiał. Nie były to co prawda fajerwerki na masową skalę ale można to porównać do <150 mg DXM (poziom wizualny), do tego lekka ociężałość ciała no i usnąć można było trochę lepiej niż na trzeźwo, lecz nie na "stojąco" jak to mam po 5 tabletkach aviomarina (dodam że po tej dawce nie mam żadnych efektów wizualnych).
Może jednak farmakologiczne działanie DMH i DFH jakoś się różni bardziej niż tylko siłą działania (?)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.