Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
No ja zdecydowanie lacze hobby.. drugs-chemia.. jak ch.. do siebie pasuja;)
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
[quote="pablo81"]
Qrwa a jak ktoś nie ma hobby ]

To go nie ma. Mi sie zainteresowania bardzo zawezily w kilku ostatnich latach. Najgorzej jak ktos sie o mnie zapyta i moje zainteresowania :blush:
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
No uzywki niszczą skutecznie zainteresowanie czymkolwiek innym. Ej wisior bede niedlugo moze w WWA to wbije na karałoke :D
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
hehe super!ale musisz mnie wczesniej uprzedzic bo niekazdego wpuszczaja no i przypominam ze to klub z gej i less w wiekszosci..ale hetero tez przylaza
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Spoko mam laske bi :D ja bi nie jestem, ale lubie fhuj less, bi i gejow. Powaznie spoko ludzie. Z jednym gejem kiedyś sie spilismy i scpalismy i dewastowalismy komisariat :D hah spoxik ludziska :D
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 802 / 29 / 0
hehehe...pewnie nie mam co liczyc bys byl trzezwy jak bedziesz sie zemna widzial(ewentualnie)?
srodowisko gej i less jest spoko..sa bardzo tolerancyjni(wiekszosc)..i w takich klubach zadko sie burdy zdazaja..

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 118 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Camilleri »
Pewnie, kluby gejowskie są ekstra. Pełny luz, zero agresji.
Znacie "galerie"? w budynku hali Mirowskiej. Ostatnio często tam chodze.
Uwaga! Użytkownik Camilleri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
wisior powinnaś pobierać jakieś profity od szefa galerii za ściąganie ludzi na karałoke ;-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Camilleri »
jst pisze:
wisior powinnaś pobierać jakieś profity od szefa galerii za ściąganie ludzi na karałoke ;-)
jakto? to wisior karaokuje w galerii?
Ostatnio jak tam byłem nie było karaoke tylko występy transwestytów i to z plejbeku.
Uwaga! Użytkownik Camilleri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 29 / 0
ja jestem w galerii odkad ona istnieje..nawet tam pracowalam..teraz bywam tylko na karaoke:wtorek i niedziela..ale wczesnbiej bywalam w piatki i soboty...pracuja tam moi bliscy znajomi...zreszta duzo ludzi ktorzy tam przylaza znam.moze Ciebie tez?wejdz na mojego bloga(link nizej)zobacz czy przypadkiem sie nieznamy..;-)
(sa tam moje zdjecia)
wczesniej bywalam w paradise jakies 3lata..i rownierz bylam tam pracownikiem

hehe jaki ten swiat maly :-)

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.