Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
zależy też jak idzie, bo dziś co trzecia fajka mi się łamała i byłem niesamowicie wkurwiony tym. pewnie od tytoniu który zakupiłem ostatnio, bo się skończył, ćwok zamiast papierosowy sprzedał mi fajkowy, grubo krojony i jest mocny jak 100hóji, więc musze montować dodatkowy filter żeby sie dało to palić w ogóle.
ja za maszynke zapłaciłem 9zł, więc 20 to przesada, chyba że jakaś wypasiona. no ale po co, skoro zwykła starcza.
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Tytonie smakowe są zazwyczaj w małych paczkch (40g), mi to wystarcza na 1-2 dni. Dużych paczek tytoniu smakowego jeszcze nigdzie nie widziałem, więc kupuje normalny, zazwyczaj guliwera.
Taka paczuszka 40g kosztuje ok. 10zł.
CosmoDo pisze: Nie jestem zbytnio w temacie , ale jakiś czas temu pewien ziomek poczęstował mine własnoręcznie skręcanym fajkiem . Zachwycił mnie jej smak ( taki śłiwkowo-drzewny ) , o wiele lepszy od kupnych papierosów . Jaki tytoń polecacie zakupić aby cieszyć sie wspaniałym smakiem. No i oczywiście aby cena była też odpowiednia , pozdro rollerzy /
Niech zyje król...
[H]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.