Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zawtrak »
damz pisze:
Obecnie pracuje nad projektem stworzenia wodki po ktorej nie bedzie kaca lub bedzie on duzo mniejszy.
Wodka bedzie 40% jak wszystkie normalne wodki.
Narazie zalozenie opiera sie na teorii, rekacji chemicznych podczas picia i dzien dzien po jakie nastepuja w organizmie ludzkim.
W niedlugim czasie planuje stworzyc troche tego trunku, narazie oczywiscie w warunkach domowych. Mam nadzieje, ze mi sie uda. Bede was na bierzaco informowal o postepach tego projektu. Pozdrawiam i trzymajcie za mnie kciuki by sie wszystko udalo.

P.S.
A tak btw co sadzicie o wodce po wypiciu ktorej nie bedzie kaca ?

[myślę, że najlepiej będzie, jeśli ten wątek znajdzie się na forum depresantów, przyp. Night Garden]
Jak można być takim idiotą i pisać takie brednie? Przecież to ponad ludzkie siły.
raz a dobrze:-D
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
ja tam po wodce nie mam kaca ,po zawsze sie budze jeszcze bardzo to bardzo pijany ,przewaznie obrzygany ale to nic.taki urok picia wodki bez przepetki %-D
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Tłusty dosłownie posiłek przed piciem a przy piciu jakiś dobry smalczyk z chlebkiem :) i Powinno być lajtowo
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Albo po prostu opierdzielić kostke masła przed piciem :-)
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 27 / 0
Szklankę oleju.

Albo prastara metoda:
szklanka wody zamiast.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: badass »
ja zawsze wypijam wody tyle ile się da, potem kładę na łóżku żeby się nie porzygać od tego, to samo robię rano +przysznic i żarcie no i kaca nie mam.
Gdyby było tak dobrze jak jest niedobrze, to byłoby bardzo dobrze.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: castorp »
Po tym jak już się napierdolisz i dokulasz do domu zjedz łyżkę stołową miodu, a obudzisz się świeży =)
Twój prywatny jezus z plastiku,
twój prywatny zbuk ojciec z drewna,
twoj prywatny duch swiety z wieprzowiny.
Caly twoj, a teraz dawaj na tace.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: octopus »
po co pic w takim razie? Pijesz zeby sie dobrze bawic. A kac na 2 dzien przypomina same swietne momenty z dnia wczorajszego. Pozatym wypic piwo na kaca to jest cos pieknego.
Uwaga! Użytkownik octopus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
Gdyby kolo naprawdę umiał zrobić takie rzeczy, siedziałby w pancernej szafie, pięć pięter pod akademią pana Kleksa, pilnowany przez fanatycznych mudżahedinów z kanadyjskiej policji konnej.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Że co? Kac po czyściochu? Albo jakiś trefny, wy nie umiecie pić albo zwalacie działanie czego innego (na przykład fajek) na wódkę. No chyba że napierdalacie litr wódy od tak. To w sumie też się kwalifikuje na zwalanie winy na wódę (z głupoty).
Niech żyje kochany czyścioszek.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2009 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.