ChestYakaMarkos pisze: Pytanie mam do Was związane z tematem. Macie kaszel po paleniu z wiadra? nie chodzi mi o krztuszenie się zaraz po wdechu, tylko kaszel, który towarzyszy wam w ciągu dnia, kaszel mokry.
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
PhP pisze: Jestem ciekaw czy na ty forum przebywają osoby, które nigdy nie bakały ani nie brali żednych dragów? A dlaczego bo mam pytanie!
Czy po pobyciu na takim forum nie macie ochoty coś zażyć :) ?
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
a na kaszel najlepszy jest... akodyn
tańszy lepszy i zamiast powodować kaszel to go leczy
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Nigdy nie bakalem, nawet na żadnych imprezach, bo miałem to w dupie i srałem na to, a i tak zostałem narkusem, bo mam zryty mózg. Pozdrawiam mojego psychiatrę! ^_^
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..
ej. no? huj!
ejnohuj
i dużo KIECZUKU szefowo
Tylko benzo i jeden jedyny raz w życiu acodin (fuuuj) przez to forum. Żreć kurwa 45 tabletek (mój żołądek ]poczekaj czekaj... mówisz że zjadłeś te 45 tabletek na 1 raz? czy sobie wziełes 5 i pomnożyłeś efekty przez 9? Połowę tego? POŁOWĘ TEGO? Albo masz jakieś benzosy z kosmosu, albo pomyliłeś acodin z aspirin.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.