najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
[quote="VectorX1"]
Witam.Ma ktos może z użytkowników tegoż forum kilka nasionek Lr na zbyciu??]

Temat zabroniony : Handel wymiana etc:
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 76 / / 0
fubar z tego co wiem to nie jest taka lipa bo ma 10 %thc wiec moc nie jest taka zla :)
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
[quote="ganjasmoker=)"]
fubar z tego co wiem to nie jest taka lipa bo ma 10 %THC wiec moc nie jest taka zla ]

10 sztuk F2 : - posadzone w czerwcu - pozostawione prawie samopas bez opieki: - plony ze sztuki w okolicy po 5 g z zapylonej żeńskiej : - moc mierna. - Niektóre zakwitły po 3 pietrze i .. zatrzymały calkiem wzrost.

Każda inna rasa w tych samych beznadziejnych warunkach... dała by..

LR to nieporozumienie ;P : - niech sobie bedzie rasa fotoobojetna: ale - minimum 1 m wzrostu : i pierwsze oznaki kwitnienia po osiagnieciu 30 cm wzrostu - a nie - całkowity brak wegu + kwitnienie w stylu afgani indica.

Aby mieć sensowny efekt z LR - trzeba mu zapewnić : bardzo duże nateżenie swiatła : - idealne warunki juz od startu : - uprawa bedzie in- trudna: droga : kłopotliwa .. [ czytaj - Northern lights bedzie 100% lepsze - LR jest tak drogi, że zamiast niego można kupić : jakas dobrą hybryde rodem z renomowanego banku - sensi: np; etc. oryginał -..]

Outdoor: podobnie: wzrost karzełka: - nie radzi sobie z chwastami: plony zadne - nie nadaje sie na guerille : może do tunelu foliowego : inspektu: lub ogródka : opcjonalnie balkon: kilkadziesiat sztuk w dlugich skrzynkach - małe nie rzuca sie w oczy ;P -- tylko te potencjalne plony rzedu kilku gram ze sztuki + mus produkowania nasion.. sinsemilla odpada..

Typowo hobbystyczna rasa : - coś sie ma .. cos sie zbiera.. ale wiecej z tym zachodu niż sensu.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: polak »
Fubar, a co powiesz o tych co nie moga uprawiac, a bardzo chca?

Wlasnie LR jest najlepszym rozwiazaniem, malutki boks mozna ukryc bez problemu, jezeli ktos jest sprytny ;]

oj sorki ;] zapomnialem ze to dzial outdoor, wiec sie troche OT zrobil :P
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2006 przez polak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik polak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
fubar moze i w pewnym sensie masz racje ale w tym roku inwestuje w lowryder i passion#1 zeby miec palenie na wakacjach jako takie i po te lepsze :)
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Łobej »
A ja mam pewne pytania co do tej odmiany bo być może uda mi się zdobyć jej nasiona mianowice:
- Kiedy obserwujemy pierwsze oznaki kwitnienia tzn. pierwsze męskie krzaki?
- Jak nawozić taką odmianę czy odrazu sypać coś na fazę kwitnienia czy dopiero po jakimś czasie jeśli tak to jakim?
Oczekuję w miarę konkretnych odpowiedzi od znawców tematu.

Pozdrawiam serdecznie i z góry dzięki za odpowiedź
  • 76 / / 0
1. juz po uplywie 2 miechow sa widoczne plci tak wiec smialo mozna je wtedy oddzielac
  • 12 / 1 / 0
ehhh nie o to chodzi to że dojrzała jest do zbiorów po ok. dwóch miesiącach to ja wiem chodzi mi o to kiedy dostrzegalne są pierwsze kwiaty męskie bo chcę je oddzielić aby nie dojrzały i nie zapyliły żeńskich bo po dwóch miesiącach to już będzie musztarda po obiedzie. Jeśli miał bym stawiać w oparciu o moje doświadcznie to pewnie pierwsze kwiaty będzie można ujrzeć już w wstępnej fazie powiedzmy po około 2-3 tygodniach wzrostu chodź oczywiście pewnie się mylę nigdy nie miałem do czynienia z tą odmianą.

Pozdrawiam nadal czekam na konkretną odpowiedź
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2006 przez Łobej, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 76 / / 0
a tego to juz nie wiem jak to jest u passionow :]
  • 12 / 1 / 0
Spoko poszukałem dobrze i znalazłem dla wszystkich zainteresowanych identyfikacja męskich roślin jest możliwa pomiędzy 17 a 20 dniem.

Pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.