Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 494 / 26 / 0
Z doświadczenia powiem wam, że najlepsze efekty przynosi nauka zupełnie bez niczego. Dyscyplina i systematyka. Żadne spidy wam nie pomogą - to są środki zaradcze dla desperatów, którzy po jedej nocy próbuja zdac cokolwiek /prawdopodobieństwo zdania pokrywa się z prawdopodobieństwem niekumatego typa który nic nie brał i dobrze się wyspał a wieczorem coś tam sobie powtórzył. Dlaczego? Ano dlatego, że jest wypoczęty i jego mózg pracuje nieporównanie lepiej do naspidowanego wraka, który przeczytał przez noc wszystko i cokolwiek mu się nie powie to myśl, że zapamiętał/. Zróbcie taki eksperyment. Koledze o którym wiecie, że do nauki spidowal powiedzcie cos na "giełdzie pytań". A potem spytajcie go o to samo za 15 min. Pomijam tu takie aspekty jak większa podatnośc na stres itd. Spytajcie. W 80 % przypadków typ nie będzie już tego pamiętał. A będzie pewnie dalej z siebie zadowolony - spid to ogłupiac dający pewnośc siebie nawet kretynom /początkowo bo potem to już widziałem nieraz różne gwiazdy intelektu, które nie były pewne podstawowych banałów/. Chcesz zdac - musisz sie porządnie wyspac. Poważnie.
  • 77 / 1 / 0
Wkręcasz. Najlepszy sposób to wykuć się, potem dobrze wyspać, a przed egzaminem walnąć efke :)
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Jebać efedrynę. Do nauki polecam Aurorix (iMAO), naprawdę. Już po kilku dniach brania można zauważyć o wiele lepszą koncentację o czym jest napisane nawet w ulotce.

I przynajmniej nie nadwyrężamy serca tymże lekiem ;)
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Ten Aurorix to na recepte jest? I Ile on kosztuje?
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
kubaj0 pisze:
Ten Aurorix to na recepte jest? I Ile on kosztuje?
Proste, że na receptę. Ale każdy lekarz ci może wypisać, nie tylko psychiatra.

Proponuje kupić zamiast Aurorixu tańszy odpowiednik - Mobemid, wypisany na "P" kosztuje ok. 8zł za 30 tabl. x 150mg ;)

Zajebisty lek, biorę go już tydzień i koncentacja na najwyższym poziomie, nigdy wcześniej nie potrafiłem się skupić na nauce, a teraz... ;)
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zenekman »
Cześć :-] Wiem ze temat już dano nie aktualny, ale mam prośbe czy mógł, by ktoś zebrać wszystkie informacje na temat chemi i natury przydatnej do nauki, poprawy pamięci i wydolności mózgu w jeden post (takie FAQ lub instrukcje). Próbowałem to zrobić, ale nie mam zbyt dużej wiedzy na ten temat aby to sensownie ułożyć. Po przeczytaniu wszystkich postów na ten temat mam straszny mętlik w głowie. Mam nadzieję, że ktoś zrozumiał o co mi chodzi i pomoże mi i myśle że wielu użytkownikom. Z góry dziękuje i pozdrawiam
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Zenekman prosze zrob beta-faq a grono forumowiczow powie co nie tak, a co git ;-)
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zenekman »
W sobote myśle, że znajde troche czasu i coś wyskrobie :-] PoZdRaWiAm
  • 2 / / 0
Roślinki tu za wiele nie zdziałaja ;)
Uwaga! Użytkownik modlin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
co masz na mysli?
Wszystkie naturalne stymulanty maja pochodzenie roslinne... nie kazdy ma chec siekania do poczytania (sie rymnelo :-) )
Ostatnio zmieniony 04 marca 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".