http://www.overgrow.com/strainguide/Fem ... 105/#g2105
Może zamówię jeszcze jedną odmianę, w każdym razie tegoroczny outdoor to bedą rośliny wczesne z małą ilością thc, bo po moich doświadceniach z białą głową, doszedłem do wniosku ze tz. "mózgotrzepy" są nie dla mnie.
Mam do dyspozycji nasiona f2 odmian takich jak:
- Early Misty
- Jeck Herrer
- AK-47
Teraz taka prosba. Jak sie domyslacie zapewne (albo i nie :P). Chcem was kochani farmerzy zapytac ktora odmiana bedzie najlepiej sie nadawala pod polskie sloneczko.
Ktora bez problemu dojdzie a ktora wogole nie dojdzie... ogolnie, ktora sie najbardziej oplaca zakupic?
Pozdro!
bialy_mis pisze: Ktora bez problemu dojdzie a ktora wogole nie dojdzie... ogolnie, ktora sie najbardziej oplaca zakupic?
[ F2 po [Skunk#1/northernlights]haze..]
Ak ma szanse]
Tylko, że Kopernik ma duży talent. :-)
Co do Jack Herera, to uprawiałem jego nirvanowską wersję w minionym sezonie, Roślinka pokazała płeć w drugim tygodniu września :rolleyes: , a gdy ją ścinałem na początku października ( stała na oknie i bałem się, że sąsiedzi mnie zadenuncjują, no cóż nerwy mam słabe :scared: ) to kwiaty były malutkie :-/ . Za to gość, który na starym forum wpisywał się jako Jock Horror i ściął swoją panią pod koniec października to bym umiarkowanie zadowolony ze zbiorów
Co do Jack Herera, to uprawiałem jego nirvanowską wersję w minionym sezonie, Roślinka pokazała płeć w drugim tygodniu września ]
hmm.. Moze by go skrzyżować z Durbanem ? Ups;; ot..
No to wszystko na to wskazuje, ze na out'06 bedzie sadzony AK. Zreszta teraz mnostwo ludzi sadzi tego AK. Jakas moda na niego jest.
bialy_mis pisze: Kopernikowe AK widzialem. Ale on mial AK-48. Moze AK-47 bedzie wczesniejsze? Czy to to samo?
No to wszystko na to wskazuje, ze na out'06 bedzie sadzony AK. Zreszta teraz mnostwo ludzi sadzi tego AK. Jakas moda na niego jest.
chcesz kupić nasiona markowe za mase kasy: dla eksperymentu out?
twoja sprawa.
czy ak47 jest wczesniejsze od ak48 :lol:
Ja w takim razje mam pytanie z innej beczki: czy ak48 jest F2 ak47 czy to może ak47/skunk#1 ? ;>
albo ak47/xxx ;P
ps: jakiś niemiec : z OG kiedyś sadził ak47 out. -chyba.. poszukaj
Czy zamawial ktos z http://www.seedboutique.com/ po zmianie nazwy? Wczesniej zamawialem, teraz tez chce zamowic u nich ale troche się zmienili i juz sam nie wiem co robic..
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.