Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
Dobra więc walę dwie ciekawostki ,zupełnie teoretyczne ,ale prawdziwe.
Gdyby zrobić jedno wyjście z Chin i ustawić wszystkich Chińczyków po 5 w rzędzie,a następnie kazać im iść tempem marszowym to nigdy by nie wyszli.Zakładając ,ze będą rozmanżać się w chodzie :-p
Gdyby oddalić się od ziemi o 9500 miliardów kilometrów i posiadać teleskop umożliwiający zobaczenie ziemi to widzelibyśmy to co działo się przed rokiem.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Leninka »
a to ci zagwostka. czegos ty sie czlowieku najadl, ze masz takie pytania??
a jak oni by sie rozmnazali - z przeproszeniem- "w chodzie" ? masz moze jakas teorie na ten temat? wizje? pomysly? cokolwiek?
z ciekawoscia poczytam
Uwaga! Użytkownik Leninka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
Lepiej powiedz czegoś Ty się Lenka najadła, ze widzisz w poście WildMonkey jakieś pytania? ;)
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Leninka »
ty syncr...masz racje. ale to nie kwestia odzywiania tylko okularow, ktore zostaly na podlodze :huh:
Uwaga! Użytkownik Leninka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 26 / 0
[quote="WildMonkey"]
Dobra więc walę dwie ciekawostki ,zupełnie teoretyczne ,ale prawdziwe.
Gdyby zrobić jedno wyjście z Chin i ustawić wszystkich Chińczyków po 5 w rzędzie,a następnie kazać im iść tempem marszowym to nigdy by nie wyszli.Zakładając ,ze będą rozmanżać się w chodzie ]

Doskonałe

Mniej ambitne może.......... jak mieliśmy po 19 lat to mój kolega wymyslił, że wszystkie istoty i przedmioty są zdolne do myślenia i to, że np. kamień nie osiągnął jeszcze "świadomości bytu" to tylko kwestia czasu, bo proces zachodzi ciągle,tylko jego szybkośc zależy od materii, z której dany twór jest ukształtowany. Takie tam pseudoszamańskie pierdoły.
  • 31 / / 0
O swoistej alchemi poszczególnych kategorii....Ze soba w odpowiednich proporcjach wymieszane, tworzą cos bardzo, bardzo tajemniczego. Jak mieszać? Znacząco- masz przeca głowę! I pamiętając o najwyższym, piastującym najwyższą bytność, będąc nią ! z Jego Świadomością ! Fu ewa [na zawsze]! Kategorie prapodstawowe [bez przyporządkowania co i gdzie]; miłośc, nostalgia, niewygoda, poczucie humoru, boruta [ją akurat się sieje-uwaga potrafią wyrosnąc megachwasty!]. Może były jakieś jeszcze, ale raczej nie...
reszta to podkategorie, mniejsze worki semantyczne wynikające z powyższych. I wiele innych rzeczy.Innych ale tych.
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Ze special pozdrówkami prosto w zaświaty dla ś.p. Tomka.Tomka [ wiem, że gdzieś jeseś...-trzym sie draniu gdziekolwiek byś nie był!]
Ostatnio zmieniony 28 marca 2006 przez RasMichael, łącznie zmieniany 1 raz.
Never Let Your Problems Get You Down,Gotta Stay Focused And Hold Your Ground.
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
A macie może tysiąc myśli naraz? Że czujecie jakby wasza głowe przepęłniało zbyt wiele myśli :].?
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 4 / / 0
Ostatnio sie skułem jakaś ciezką indicą i miałem taką rozkminkę: uważa się, że w dzisiejszych czasach wszystko jest sztuczne, tzn telewizory, toalety czy satelity, a ja sobie tak pomyślałem ze w sumie to wszystko jest naturalne tak samo jak drzewa czy odchody ptaka... a dlaczego? ano dlatego że te przedmioty wyrabia człowiek, który jest przecież "naturalną" istotą, więc to wszystko jest niejako naturalnym tworem naszego gatunku, złożonym z elementów środowiska które nas otacza..

taka rozkminka mi się włączyła gdy siedząc na wałach, ściągając kolejnego bucha, spostrzegłem syf -ślady bytności człowieka... <_< i tak sobie myśle - kurwa, ten cały sztuczny syf się wala wszędzie przez masową produkcję, obrzydliwość... ale sobie myślę - kurwa, przecież to w sumie naturalne, patrz wyjaśnienie wyżej...

to tyle :nuts:

ps. NIE ŚMIECIĆ KURWA!!
Uwaga! Użytkownik rastano2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Ja rozkminiłem,że każdy z nas był kiedyś przecież wieloma innymi rzeczami któe po skończeniu swojego żywota przechodzą w inny stan.Byliśmy już zapewne psią kupą,jakąś panią z rosji czy drzewem.Jesteśmy tym co zjemy.A przecież np:psia kupa mogła służyć jako przypadkowy nawóz na polu zboża z którego zrobiono chleb.Podobnie z mlekiem.
Krówki srają nawożąc tym samym trawę którą później jedzą i robią mleko my to pijemy i rośniemy. :-/ Taki zjaraniowy wkręt
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
z lepszych pomysłów:

-grające rękawiczki- na palcach miały by czujniki dotyku każdemu palcu przyporzadkowany byłby jeden dźwięk (C, C# i tak dalej...) kombinacje tworzyły by akordy. Rękawiczki były by podłączone do kompa przez port midi a program przedważałby sygnał na dźwięk. Dzięki takiemu zastsowaniu możemy grać nawet na glowie a jeśli udało by sie zminiaturyzować moża by grać np. chodzac ulicą:)

-ogólnie fizyka wymyśliłem nawet teorie jak spowolnić czas używając lodówki ale jeszcze nie sprawdziłem:P

-interface komputera bez myszki:P myszke zastapił by wzrok.

-państwo idealne i tak doszdłem do tego ze anarchia to ideał;)
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...