normi pisze:Moim zdaniem przejechałeś się na lasce i teraz masz uraz, poznasz jakąś fajną, to zmienisz poglądy.Cytuj przez gota:
To akurat nie używki zmieniły ale między innymi płeć przeciwna, a postawienie trochę wyższych teorii, wymusiło tą m.in.
A jak bym napisał że to wina sąsiadki, to bym usyszał odpowiedź, wyprowadź się, albo zmiń sąsiadke,,, a jeśli by to była wina księdza, to pewnie usłyszałbym pierdol księdza.
Przedstawienie jakiejś teorii wymusza teorie ćpuna, i w tym momencie uważam że ty jesteś bezmózgowym ćpunem, i zastanowisz się nad tym co napisałem, a nie na tym gdzie Cie wprowadzam kozi róg. Bo widzisz tylko ostatni text, a nie całość gdzie tkwi cała sentencja i jest klucz. "I własnie tak ludzie postępują, najpierw kopuluja a potem myslą" - przenośnia.
" Szacunek i traktowanie do lasek mam większe niż nawet ci się wydaje " - to jest coś na zasadzie Twojej odp. na ostatnią kwestie, czyli powłoka szybka odp na ostatnią kwestię.
"a mój stosunek w kategoriach ssak i kontakty międzyludzkie" to jest klucz do wyższej układanki, i w tej samej kategorii traktuje siebie że również jestem np. ssakiem, jak i inni mężczyźni.
I to jest własnie różnica między mną a Tobą, że widzisz 1 wątek - tylko to co ludzkie i Tobie bliskie i tak jak wszyscy patrzą, widzą, czują...
A są jeszcze inne kategorie, których tobie ciężko jest sklasyfikować.
Jak poćwiczysz swój "przećpany" mózg pod względem intelektualnym i logicznego myslenia, to nie będziesz używał swojej "logiki rozmytej".
--------
Nie mów co inni mówią, pomyśl co Ty możesz powiedzieć.
normi pisze:No właśnie dlatego porównałem cię do Hitlera. Przesadzasz trochę z tą swoją ideologią. Odnosze wrażenie, że gdybyś mieszkał w jakimś islamskim kraju to zajmowałbyś wysoką pozycję w Alkaidzie ;-) .A ideologie dorobiłem sobie już do wszystkiego, i to jest moje stanowisko powiązane z innymi rzeczami.
Zresztą nieważne. Nie próbuje cię więcej przekonywać.
Pozdro
stosunek do kobiet, władzy, popularności, chęci posiadania pieniedzy, narkotyków, wiary, celu w "życiu" jak i "po", nauki, legalizacji, szerokości gumki w majtkach, czemu czarne nie jest białe,dlaczego tak jest a nie inaczej, a jak powinno być, ewolucji, inteligencji, przepływu myśli, prędkości światła, entropii, stałej kosmosu, i co mają piramidy
do układu ziemi, jak zagrać i wygrać z "panem Bogiem w kości"...
Sądze że jeszcze długo będziesz widział czubek nosa i używał nadal kilku 0,% mózgu, zanim stwierdzisz że natura dała nam coś wiecej niż "płeć przeciwną" pracę,pieniądze, sklep na rogu, sezon na kaczki i nie legalne konopie w Polsce.
gota pisze: Przedstawienie jakiejś teorii wymusza teorie ćpuna, i w tym momencie uważam że ty jesteś bezmózgowym ćpunem.
A ty gota przestań obrażać ludzi,zachowujesz się jak egoistyczny pusty ćpun obdarty z ostatnich łachmanów godności.Nie chcesz mieć kobiety to jej nie miej ,zamknij się ze swoją meskaliną w pokoju i oglądaj wizje lepszego świata i rozmyslaj o wzajemnych relacjach piramid egipskich z planetą pluton,kiedyś zejdziesz na ziemię zobaczysz jak dużo tracisz.Mam kobietę,ułożone życie bo TAK CHCIAŁEM i to był mój wybór a nie dostosowanie się społecznym standardom.Ty lubisz robić inne rzeczy i nikt normalny nie bedzie cie za to krytykowal i mowil co masz robic.Widzisz z tobą to jest tak,ze kobieta cie ogranicza ,a nam daje nowe możliwości!
POSTULUJĘ O BOJKOT KANABY I PRODUKTÓW PRODUKCJI IRAŃSKIEJ
Dr CoX pisze:Wielki gota ma zawsze rację.A ty normi weź się schowaj ze swoją miłościa,tolerancją i zdrowym rozsądkiem.Słuchaj goty a juz niedługo wszyscu bedą ćpali meskalinę i mieli tak samo podziurawiony łeb.gota pisze: Przedstawienie jakiejś teorii wymusza teorie ćpuna, i w tym momencie uważam że ty jesteś bezmózgowym ćpunem.
A ty gota przestań obrażać ludzi,zachowujesz się jak egoistyczny pusty ćpun obdarty z ostatnich łachmanów godności.Nie chcesz mieć kobiety to jej nie miej ,zamknij się ze swoją meskaliną w pokoju i oglądaj wizje lepszego świata i rozmyslaj o wzajemnych relacjach piramid egipskich z planetą pluton,kiedyś zejdziesz na ziemię zobaczysz jak dużo tracisz.Mam kobietę,ułożone życie bo TAK CHCIAŁEM i to był mój wybór a nie dostosowanie się społecznym standardom.Ty lubisz robić inne rzeczy i nikt normalny nie bedzie cie za to krytykowal i mowil co masz robic.Widzisz z tobą to jest tak,ze kobieta cie ogranicza ,a nam daje nowe możliwości!
Nie mam zamiaru prowadzić dalszej dyskusji z tobą gota, choć Dr CoX mi dopiero uzmysłowił skąd u ciebie te jazdy(meskalina-i wszystko jasne ;-) ). Może jeśli skazisz nią wszystkie ujęcia wody w naszym kraju to uda ci się wprowadzić w życie twoje "poglądy" :-p .
Nie mam już więcej nic do dodania. Ten cytat trafia w samo sedno.
Dr CoX pisze:Wielki gota ma zawsze rację.A ty normi weź się schowaj ze swoją miłościa,tolerancją i zdrowym rozsądkiem.Słuchaj goty a juz niedługo wszyscu bedą ćpali meskalinę i mieli tak samo podziurawiony łeb.gota pisze: Przedstawienie jakiejś teorii wymusza teorie ćpuna, i w tym momencie uważam że ty jesteś bezmózgowym ćpunem.
Jak masz kobiete to ją poprostu pierdól i mam to w dupie, a ograniczają mnie jedynie tacy ludzie jak Ty, a nie kobiety z którymi jakoś nie mam problemu. Pamiętaj - Prawo nie zabrania być idiotą, a że jestem poprostu PZU, to już tego nie zmienisz, a koro poruszyłeś temat z innego wątku, to ja również go porusze, tzw. sposób z "kuzyna Reda",
skoro Ci siętak nudzi, to położe większą promocję ptasiej grypy w okolicach Twojej miejscowości, bedziesz miał się czymś zająć a nie wpierdalac tam gdzienie potrzeba lub po zapozaniu się z całym wątkiem.
A im wiecej piszesz na mnie i tzw obrażanie, to ja poprsotu sram na to i mam wiekszą motywacje aby coś robić w tym kierunku, a sam dajesz mi pomysły na dalsze działanie, bo ja poprostu jak pasożyt czerpie z tego, a może kiedyś przypadkowe spotkanie wyjasni ci mój tok rozumowania i postępowania, którego u Ciebie poprostu nie widze ]http://hemplobby.kanaba.info/index.php? ... propaganja[/url]
to teraz zastanawiam się czy nam to jest wogóle potrzebne,
bo sądziełm że Cox masz trochę wiecej oleju "konopnego" w głowie...
---------------------------------------------------------
PZU - Pierdolniety Zawsze Uśmiechnięty
-------------------------------------------------------
Uważaj kogo od normalnych wyzywasz...........
zewsząd i znikąd pisze: Problem w tym, że te panny też są ludźmi.
np. do Ciebie nic niemam, nie wrzucam Ci, nieznam Cie, nieoceniam ludzi których nieznam.
A problem w dyskusji z gota jest taki, że nierozumiecie oco mu chodzi i dalej nawijacie swoje...
a moja teoria jest taka dopuki laski nie traktujesz jak rzeczy to na powodzenie nie masz szans a nim bardziej sie starasz tym wiekszy huj z tego wychodzi, i tyle.... nie mam panny, i na razie zygam doswiadczeniami z pannami, bardziej wdziecznym zajeciem jest "robienie kariery" siedzenie w kuchni przy "chemii", czytanie ksiazek polecanych przez "cpuny" no i co jeszcze ogolnie samodoskonalenie.
gota pisze: Wielki to może nie jestem, bo mam tylko 180 cm wzrostu. Temat meskaliny był w innym wątku, to że jestem za jej legalizacją to nie znaczy że jestem jej uzytkownikiem - której jeszcze nigdy nie próbowałem, przez to chcę ją zalegalizować.
gota pisze:Skoro piszesz o obrażaniu, to nie ja pierwszy wyzwałem kogoś od ćpunów i Hitlera, co ja tylko temat pociągnołem dalej.Lepiej również się zapoznaj co było wcześniej napisane niż wskoczysz w temat od dupy strony.
gota pisze:a ograniczają mnie jedynie tacy ludzie jak Ty, a nie kobiety z którymi jakoś nie mam problemu. Pamiętaj - Prawo nie zabrania być idiotą, a że jestem poprostu PZU, to już tego nie zmienisz, a koro poruszyłeś temat z innego wątku, to ja również go porusze, tzw. sposób z "kuzyna Reda",
W jaki sposób cię ograniczam?Czy osoba o tak wielkiej inteligencji jest w stanie podupaść duchowo z powodu wywodów szczęśliwego człowieka?
POSTULUJĘ O BOJKOT KANABY I PRODUKTÓW PRODUKCJI IRAŃSKIEJ
Temacik o kobitkach traktujecie jak offtop.
Co do poprzedniego postu - jak to kiedyś ktoś powiedział po upaleniu się <znajomy>:
"Kobiety dzielą się na 2 rodzaje:
Te do posuwania i na te do chodzenia. Z tymi pierwszymi się lepiej nie zadawać."
Wolałbym żeby moja przyszła żona < :P dobre sobie, która ze mną wytrzyma? :D > nie miała tak wyjechanych narządów płciowych przez dyskotekowych karków, dlatego że za młdu się puszczała.
Dla mnie panna to panna, nie "dupa", "laska". Szanuję te które się szanują, olewam te które się kurwią bo są nic nie warte.
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.