uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOOOOŃ »
ludzie nie badzcie tacy niecierpliwi. w zeszlym roku moje wysadzone 10 maja roslinki zamrzly a byly pod tymi waszymi butelkami. nic to nie dalo. rosliny wysadzone pod koniec maja moga urosnac wieksze niz posadzone wczsniej oslabione przymrozkami. w kwietniu i na poczatku maja noce i poranki sa jeszcze naprawde chlodne a mkonopie lubia jak jest cieplutki i nszybciej rosna wlasnie w czerwcu i lipcu wiec nie wiem poco wysadzac tak wczesnie... ja juz sie przejechalem na tym i w tym roku daje pod koniec maja. w zeszlym mialem 40 nasion sadzilem w 3 turach. czytalem co tacy jak wy pisza na tym forum:/ pierwsza poszla pod koniec kwietnia(czytalem co tacy jak wy pisza na tym forum:/) druga w majowy dlugi weekend a trzecia 10 maja . bylo cieplusienko w dzien ponad 20 a w nocy caly czas ponad 10 . potem przyjebaly przymrozki i moje nasionka poszly sie jebac:/ na szczescie ylem przezorny i zostawilem sobie 5 z czego mi 2 nawet ladne samiczki wyrosly:) wec rada moja tka jest:) .. zeby sadzic najwczesniej po zimnych czy tam chlodnych ogrodnikach jezeli juz oczywiscie bedzie cieplo czyli po 15 maja:) pozdro i powodzenia:D sie napisalem:)
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
A zdążą dojść roślinki jeśli je się tak późno wysadzi?
Maisssterrr qrwy
  • 160 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mista pita »
A zdążą dojść roślinki jeśli je się tak późno wysadzi?
teremin sadzenia nie ma znaczenia na termin zbioru
ta sama odmina sadzona w kwietniu maju lub czerwcu dojdzie w tym samym czasie
Kwitnienie jest warunkowane długością dnia Konopie to rośliny dnia krótkiego

Wałkowane to było już setki razy zapamietajcie to
Bądźmy realistami żądajmy niemożliwego
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOOOOŃ »
rosliny nie rosna w kwietniu tak szybko jak w czerwcu kiedy jest dluzszy dzien = duzo energii i cieplo wiec ja preferuje puzniejsze wysadzanie. jeszcze w sumie zalezy od regionu kraju mieszkam na wschodzie i tu jest troszke chlodniej niz na zachodzie:/
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Raphi »
Ja mam jeszcze takie małe pytanko. To będzie mój pierwszy sezon i... na jaką głębokość (tak mniejwięcej) sadzimy wykielkowane nasionka? :-)

Z góry dzięki :-)
"Dym z moich ust, który spływa na Ciebie
Czy potok słów, mówisz: nie, jeszcze nie wiem!
Więc podejdź bliżej, niech Twój mózg opuści klatkę
Zrozumiesz wszystko kiedy poznasz moja Matkę"
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryk-u »
nie hce sie mądrzyć, bo też pierwszy sezon robie teraz, ale takie info są juz na forum [trzeba szukać]. 1,5cm
  • 474 / 10 / 0
Kurde nie wiem co robić :'( :'( 8-(
Wczoraj byłem wysadzić 3 moje pomidorki na out juz na (tak myślałem dobrej miejscówie)no i dziś jade tam z kumpelm zobaczyc czy się maleństwa przyjeły no i przyjeżdżamy a tam na miejscu tak: jedna roślinka zniknęła nie wiem co się z nia stało normalnie jakby wyparowała :'( ,druga bez zmian a trzecia to wyglądała jakby ja ktoś jakies 2-3 h temu ją podlał(nie wiem może się myle bo podlewana była 24 h wcześniej no i moze to pozostałośc po tym wczorajszym) ludzie co mam robić :'( :'( :'( pierwszy dzień i juz takie problemy !:( przesadzić ją może czy zostawić?
Maisssterrr qrwy
jerozolima
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: jerozolima »
.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2008 przez jerozolima, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 474 / 10 / 0
Mam jeszcze 6 sionek. Kumpel na 100% odpada. :scared: W sumie po zanalizowaniu wszytkiego wydaje mi się że to jednak mógł być zwierzak bo tam jakby nie patrzec dużo saren jest i dzików. Ale dziwi mnie to że od razu w pierwszy dzień no i ta niby podlana roślinka :scared:
Maisssterrr qrwy
  • 110 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LIKEGROW »
ak48 - 10 pestek ,aurora indica - 3 pestki , south african durban poison x skunk1 (freebie z seedboutique) - 3 pestki z 10 :( hujowa odmiana niedosc ze z 10 wykiełkowały 3 to jeszcze jakies mutanty:( pozdro!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
LIKEGROW
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).