Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
03 maja 2020NegatywneWibracje pisze: proszę, nie polecajcie tego innym. albo przedstawiajcie takie swoje pomysły z wyraźnym zastrzeżeniem o ryzyku.
03 maja 2020NegatywneWibracje pisze: no dobra, tu widzę miejsce na DORAŹNĄ rolkę. jednak wydaje mi się, chociaż nie mam dużej grupy porównawczej, że lepiej powinna wypaść niska dawka baklofenu. doraźnie. 25mg, ew. dorzutka później 25mg. niskie dawki fenibutu, także. tutaj też ryzyko wpadnięcia z deszczu pod rynnę, dlatego podkreślam- DORAŹNIE. dobra, co z całą resztą? a gówno, swoje trzeba odcierpieć. koniec, kropka.
Pozdrawiam.
Ktos polecał lamo, ktoś w innym watku (Wrak?) wolny taper. I to wychodzi najlepiej jak trzeba funkcjonować - odstawiać stopniowo a nie - klona, potem rolki i już. Ktoś to brał kupe czasu, teraz jebanie klona i rolek a potem odstawka benzo z prawdopodobnymi paws po predze to bedzie dopiero zabawa. Wtedy bedzie - a bierz baklo, potem schodz alkoholem, z alkoholu benzo a z benzo pregą. I tak życie sie kreci i lata mijają.
ale jak kolega mówi, i tak w koło Macieju...do porzygu i ostatniego żywego receptora.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
03 maja 2020politykier pisze: A ja sie zgadzam z @london5 . Nie Taki klon straszny jak wyglada na papierze. Wg mnie jest idealny do takiej odstawki wlasnie ze wzgledu na sile, stabilnosc i dlugosc dzialania. Dodatkowo dzieki half-life ~20-30h pieknie idzie odstawic nawet sama redukcja, bez rolek. Tym bardziej jesli wlaczy sie go na 2 miesiace. A z diazepamem w koncowce to juz w ogole bajka.
Czy sie wjebie we wszystko? Mozliwe, ale jak sie nie potrafi z chlodna glowa do tego podejsc, korzystajac ze zdobyczy nauki i doswiadczenia osob, ktore to juz robily, to sie meczy kazda nieudana proba odstawienia i wjebuje w jedna substancje na lata.
Ja mam pytanko. Was prega tez troche spiduje? Na poczatku 100mg ladnie kladlo spac, a teraz pasek 200mg wyraznie mnie pobudza, czuje zwiekszone cisnienie I szybsze tetno. Biore od jakichs 2 miesiecy nieregularnie (pojedyncza dawka raz na 3-5 dni). Absty nie mam wiec, a tolerka az tak zapierdala?
Ale każdy lekarz do którego pójdzie z tym problemem nie da mu tak silnej i bardzo mocno uzależniającej BDZ do odstawiania pregi, nie rozumiem nawet po co go proponować chłopowi z tendencjami do uzależnień jak widać, skoro prega tak bardzo mu przypasowała, on na tym klonie poleci ostro, i może się skończyć tak, że nici z odstawki i wpadnie w uzależnienie mieszane, dlatego ja myślę, że to bardzo zły pomysł odstawiać pregabaline czymś o wiele bardziej uzależniającym i myślę, że każdy zdrowy na rozumie psychiatra nie schodziłby mu z tego BDZ czy jakikolwiek detox ewentualnie max diazepam, w co wątpie trochę tych szpitali i detoxów zlatałem
03 maja 2020Elendil89 pisze: Mam pytania :
Czy pregabalina zatrzymuje wodę?
Czy powoduje zaparcia?
Czy wzmaga apetyt?
A co do " puchnięcia od Pregi " to zauważyłem, że problem z tym mają głównie osoby na wyższych dawkach/maksymalnych, ja lecę na 300 mg i w ogóle nie przytyłem ani nie spuchłem, nawet jak teraz nie biegam z półtora miecha to jest tak samo jak wcześniej, a szamki sobie nie żałuję.
03 maja 2020NegatywneWibracje pisze: w moim przypadku benzo (zwłaszcza rolka) redukuje nieco poczucie "zgniłości" percepcji i objawy somatyczne. zasadniczy problem, czyli wyłączenie napędu, przyjebanie i turbodepresja pozostają na swoim miejscu. no i tutaj doraźne 25mg baklofenu jak trzeba było coś załatwić- dawało radę lepiej.
ale jak kolega mówi, i tak w koło Macieju...do porzygu i ostatniego żywego receptora.![]()
Ja powoli schodziłem z dawek a stany subdepresyjne minely po 3-4 tygodniach. Ale pojscie do pracy/sklepu/urzedu to byla jak wyprawa na drugi koniec swiata. Kawa dawała wyczuwalny nadmiar noradrenaliny i chuj wie czego, że czasem miałem ochotę najebać jakimś przypadkowym ludziom. Szef w pracy wchodzi to norma - jutjuby leca z komputera, wiara chowa telefony, wszyscy udaja zajętych a ja jeszcze chuja opierdoliłem, że przyszedł.
03 maja 2020igla83 pisze: a co z baklofenem ? nadalby sie do odstawki pregi.po ciagu ?
Tak poza tym doktor ja przepisał sobie dzienie 400 mg pregi i tak jadę tygodniami, naturalnie próbuję innych rzeczy.
03 maja 2020stuk pisze:Nie, nie, nie.Odstawienie pregi to pikuś stary.Lepiej nie eksperymentuj tylko idź pod wiatr.Wiem jestem za bardzo zasadniczy.Jak jest bardzo źle wal Relanium 5-10 mg.Mechanizm Baclo to jest skierowany dla alkusów, bo on wali w receptor b.03 maja 2020igla83 pisze: a co z baklofenem ? nadalby sie do odstawki pregi.po ciagu ?
Tak poza tym doktor ja przepisał sobie dzienie 400 mg pregi i tak jadę tygodniami, naturalnie próbuję innych rzeczy.
Wcześniej miałem coś podobnego po baklo, ale tam to dwuseta wody na skręta i czułem się jak młody bóg
Faza po pregabie to coś podobnego do MDMA i to działa tylko 2-3 dni potem możesz szykować się na skręta. Warto zadać sobie pytanie czy to w ogóle warte zachodu?
Ja już podjąłem decyzję że nie cpam więcej chujostw grzebiących w GABA. Fazy są zajebiste, ale nie da się tego brać w ciągu a w pewnym momencie nakurwiasz to tylko żeby zbić skręta a fazy nie ma żadnej. To już kurwa jak lecę z kodą mam chociaż 3 godziny rozkoszy i potem spokój do następnego dnia aż znowu nie przyjebie anhedonia i skręt, to ma to chociaż jakiś sens. Tutaj sensu po prostu nie ma. Tak jakby fundowanie sobie męczarni za free
Ja osobiście nigdy więcej, nie warte te chujostwa późniejszego cierpienia zdecydowanie.
a najlepiej to nie walić nic rzecz jasna
Dawka którą biorę pomaga również na spanie.
Najlepiej mi pomaga w porównaniu z poprzednimi lekami, które brałem.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.