Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
wiem... Jestem leniwym skurwysynem, ale sluchajcie kochani nabylem plasterki actavisa 50ug, przecialem go na 4 czesci(nie za duzo? Malo?), no i chce go wrzucic pod jezyk, siadzie? Ile trzymac jak cos?
  • 2807 / 364 / 0
@spiditoja 50ug na 4 części tak ? 1 plaster 50ug to masz 8.25mg fenta dzieląc go na 4 części wyjdzie około 2mg na część/kawałek ale wiadomo wszytko sie nie wchłonie z plastra gdzieś 50% przechodzi . Pytanie czy miałeś styczność z fentem jakis dawki jak dlugo itp ? Bo jeśli nigdy nic fenta i nigdy nic zadnego opio to też różnica jest . Ja będąc na oxy / majce doustnie jesszcze wtedy rzadko i.v na 1 raz wziąłem tylko pod język gdzies kawałek mający do max 3-4mg i jak wtedy miałem hu*jowy dzień tak po 30 mintach jakoś fajnie sie zrobiło na tyle ze ogarnąłem się i wyszedłem na miasto i nawet rozmawiałem z kilkoma osobami także wiesz .. a dodam ze wtedy totalnie nie ogarniałem jak ja to teraz nazywam BHP fenta czyli umyć jame ustną itp itd . Wtedy wyciąłem kawałek jeszcze to bylo z Durogesic 100ug i pod język. Teraz osobiście uważam ze najlepsze są FentaMx pod język czy doustnie ale ujki wycofali je z obrotu i Actavisy naprawdę sa o wiele lepsze niż Durogesic pod jezor
  • 1041 / 4 / 0
Hej,

Ktoś wie co to za plaster i jak to przyjąć? Zwyczajnie jak matryca do buzi?

Tak to wygląda:
https://zapodaj.net/plik-3nubiuTVPY
https://zapodaj.net/plik-atmqXNOGOY
  • 300 / 6 / 0
hej, kolega ma miec niedlugo bolesny zabieg w szpitalu i maja mu podac fenta + miadazolam. Moje pytanie brzmi czy standardowa dawka zadziala na cpuna ktory benzo wpierdala jak tiktaki i bierze obecnie metadon 20mg lub Kratom na kilogramy? a moze to niebezpieczny mix?
  • 2807 / 364 / 0
11 lipca 2023Opia pisze:
Hej,

Ktoś wie co to za plaster i jak to przyjąć? Zwyczajnie jak matryca do buzi?

Tak to wygląda:
https://zapodaj.net/plik-3nubiuTVPY
https://zapodaj.net/plik-atmqXNOGOY
To Niemiecki fentanyl odpowidnik dawki " Naszego " Matrifen'u bo ma 11mg na 40cm2 fenta . Ale dziwne wygląda jak Transtec ( ten z bupra ) bo fenty te w Polsce inaczej wyglądają są " przezroczyste " . Ale możesz spróbować kawałek wielkością podobny do kciuka wrzucić pod język i zobaczysz
  • 106 / 13 / 0
jak waporyzowac plastry z folii? Wpadlo mi 10 x 50uq i ile dawac z tego?czt jest jak rzy h ze jaralem do odciny
  • 1317 / 335 / 12
Wydaje mi sie, ze trzeba by było najpierw wyekstrahować tego fenta z plastrów w jakimś spirolu czy coś w tym stylu, aczkolwiek vapo fenta do odcinki to nie jest imo dobry pomysł. Lepiej chyba pożuć jak gumę jak masz plastry.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2 / / 0
Miałem przyjemność doświadczyć działanie białych owalnych tabletek, z takim jakby krzyżykiem z 1 strony, i z jakimś numerkiem z drugiej...już nie pamiętam. Donosowo ćwiartka na raz w zupełności mi stykło, jako mało doświadczonemu w opio.
Ktoś wie co to było dokładnie?
  • 12 / / 0
Po jakim czasie od ostatniego żucia kawałka fenta mogę wrzucić oksy?
Ostatnio zmieniony 07 września 2023 przez Veigo, łącznie zmieniany 1 raz.
pytasz się dlaczego biorę?
Poprostu boję się świata na trzeźwo
  • 2807 / 364 / 0
@Veigo jeśli nie jesteś wjebany w fenta tylko było raz na jakiś " czas " to możesz praktycznie po żuciu plastra jak zejdzie faza fenta .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.