Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Jack haze mi się podoba, nie taki ostry w działaniu jak sativy od aurory. Dla mnie o wiele lepszy, mniejsze ryzyko złapania natłoku myśli, lęków, badtripa. Nie wywołuje też u mnie drżenia mięśni i przymusowej potrzeby ciągłego poruszania się. Faza jest przyjemniejsza i bardziej uhahany jestem, do pogadania, gdzie po takiej aurorze zdarzało się, że nie potrafiłem zebrać myśli i odpowiadać na pytania albo po prostu byłem w swoim świecie xD
Jedyny minus bardziej mam chęć na słodycze, ale gastro do skontrolowania.
Najtaniej wyhaczyłem 299zł za 5g
  • 1951 / 318 / 0
30 czerwca 2024mecenasgce pisze:
Brałem teraz s laba 22% purps oraz sirus. 490 zł za 10g, jakie najlepsze ceny wyhaczyliscie?
Teraz troche slabiej z promkami chyba. Dzis wyhaczylem 15 g slab za 400 zł (Rockstar)
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 79 / 22 / 0
Stałem sie dzisiaj szczęśliwym posiadaczem s-lab Master Kush za 405 zł i jestem bardzo zadowolony. Klepie bardzo przyjemnie i nie zamula, sprawdzi sie idealnie do popołudniowego relaksu.
  • 1951 / 318 / 0
@Amaszy chyba najlepsza indica od slabu, ostanim razem sam ją właśnie chciałem ale już nie było i wziąłem rockstara. Pamiętam jak kiedyś kupiłem prosto z apteki do sklepu i w środku otworzyłem plecak to waliło na kilometr (było w zaplombowanym opakowaniu jeszcze) - z takim zapachem się nie spotkałem od żadnego producenta.
  • 79 / 22 / 0
To prawda, zapach wyjątkowo mocno mi się podoba. Mocno cytrusowy, aż chce sie otworzyć słoiczek by powąchać trochę tego zapaszku.
  • 774 / 118 / 0
Idę w poniedziałek do lekarki rodzinnej zagadać, ogólnie notoryczne bóle pleców i kolan. Główny powód to nadwaga, bo się ostatnio zaniedbałem, ale w tygodniu po ciężkim dniu to jak zombie często chodzę. Myślicie że mi wypisze? Jak w ogóle najlepiej zacząć temat?
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 1951 / 318 / 0
Nabyłem ostatnio trochę Headbanda i trochę Galaxy Walkera póki co próbowałem tylko GW działanie typowy indyk jakościowo bez szału zioło prawie bez zapachu, ale nie jakieś super suche, dobrze się wapuje. Headbanda jeszcze nie próbowałem wolę na świeżą głowę
@mj2086 nie wiem jakie masz relację z nią ale dość spore wyzwanie jak wyrwiesz Rc na trawę od internisty to jesteś kozakiem.
  • 774 / 118 / 0
@aurora20 relacje mam zajebiste, ale jest jeszcze takie coś jak widzimisie lekarza, jego poglądy, racje etc., lepiej nie zakładać, że po znajmości wszystko jak z płatka pójdzie. Do kogo to skierowanie brać, ortopeda mi taka receptę wypisze np?
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 1951 / 318 / 0
Nie wiem, czy jesteśmy już na takim poziomie że ortopeda może wystawić recepte na ból na THC spróbować można ale bym się nie nastawiał. Lepiej uderzyć chyba do jakieś kliniki konopnej gdzie dadzą bez problemu. Ja chodzę pryw do psychiatry (warszawa) ale można zdalnie w klinice
  • 12597 / 2437 / 0
Ortopeda jak najbardziej może receptę wypisać, jeśli jest ku temu powód. Lekarz taki, jak ci z tych "klinik".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).