Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 110 / 29 / 0
No właśnie wziąłem 40 mg CR z rana i po godzinie boom. To czego oczekiwałem. Ale teraz czuję jakieś schizy, z racji tego że mam 40stki to może lepiej jutro wysypać kulki i połknąć (nie rozgryzać) na 2 dawki? Czy poczekać kilka dni na tej dawce?
  • 1208 / 328 / 2
30 marca 2024wez_sie_ogarnij pisze:
Reckę już mam, nie mam ADHD, jutro rano mam wziąć pierwszą dawkę. Tak ustaliłem z ordynatorem oddziału - zna moją historię i powiedział mi żebym spróbował metylofenidatu, jak nie to spróbuje mnie leczyć moklobemidem.
@wez_sie_ogarnij
czekaj, czy Ty dostałeś 40mg MPH cr na pierwszy raz? OD LEKARZA? że co k*rwa XD

Edit: sorry za przekleństwo, ale aż mnie zgięło jak to przeczytałem i musiałem się przejść po pokoju z zażenowania.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 110 / 29 / 0
Nie pierwszy raz, ale nie bd się wdawał w szczegóły
A zażenowanie czymże spowodowane?
  • 1208 / 328 / 2
@wez_sie_ogarnij No chyba nie trudno się domyślić, że 'lekarzem' który potencjalnie daje dawkę 40mg cr za pierwszym razem. Jeśli nie pierwszy to spoko, chociaż i tak ciekawi mnie fakt, że znalazłeś lekarza który wypisuje na własną odpowiedzialność MPH komuś bez wpisanych do kartoteki kodów icd-10 F90 albo G47, albo wpisane na lewo, bo z tego co wiem wyłącznie na to można wypisać komuś MPH. Jedynie @DexPL może mnie poprawić :v
  • 2258 / 384 / 0
Robi z niego Terminatora
  • 1208 / 328 / 2
@mietowy3 Zejdźmy na ziemię, w tym przypadku glebę %-D nie terminatora, a szykujące się miejsce na oddziale detoksykacyjnym. ;) pół żartem pół serio. MPH to nie przelewki i nie jest to aspiryna czy pseudoefedryna, o czym sam się przekonałem lecąc na dawkach rekreacyjnych swego czasu, i k*rewsko tego żałuję do teraz.
  • 5 / 5 / 0
31 marca 2024Merx pisze:
30 marca 2024wez_sie_ogarnij pisze:
Reckę już mam, nie mam ADHD, jutro rano mam wziąć pierwszą dawkę. Tak ustaliłem z ordynatorem oddziału - zna moją historię i powiedział mi żebym spróbował metylofenidatu, jak nie to spróbuje mnie leczyć moklobemidem.
@wez_sie_ogarnij
czekaj, czy Ty dostałeś 40mg MPH cr na pierwszy raz? OD LEKARZA? że co k*rwa XD

Edit: sorry za przekleństwo, ale aż mnie zgięło jak to przeczytałem i musiałem się przejść po pokoju z zażenowania.
Wg najnowszych badać nie powinno się stosować w przypadku MPH dawki minimalnej leku 😉
Ja dostałem na pierwszy dzień 30 mg natychmiastowego. Wyjebalo mnie pod sufit...
I tak zostało . Paka 20tek na dzionek schodzi ..🤔

note - sklejono pi*de /Hash_Oil

Uzupełniając - gdyby kogoś interesiło... Bo czytałem że dyskusja była o spaniu, lękach itd

Miałem lęki prze jakieś 3-5 tygodni. alpra i prega pomagały. Było to uciążliwe i pręgę włączyłem na stałe i nawet 75 mg pomaga. Polecam.
Spanie... Dzisiaj od hmmm 4 do 8 mniej więcej. Ogólnie jak jest 4 h to dużo 😁 a wcześniej miałem ogromny problem bo potrafiłem nawet 16h spać bo taki zmęczony chodziłem.

I jeszcze ważne info łamiące schematy. Może komuś się przyda jako przykład, tudzież wyjątek. Po 20 latach leczonej depresji z czasem i innymi gownami wkoncu czuje się normalnie! Jak na ćpuna 😉 odstawiłem wszystkie antydepresanty, benzo, opio lekkie itd.
Myślę że z dwojga złego metyl jest mniejszym złem.... Pozdro600
  • 1208 / 328 / 2
@StarySpidziarz Poproszę link do badań, chętnie ogarnię i zaktualizuję wiedzę. PS. w Polsce nie ma leku o zawartości chlorowodorku metylofenidatu 30 miligramów w przypadku uwalniania natychmiastowego ir (instant release). z fartem
  • 3455 / 557 / 2
31 marca 2024Merx pisze:
@mietowy3 Zejdźmy na ziemię, w tym przypadku glebę %-D nie terminatora, a szykujące się miejsce na oddziale detoksykacyjnym. ;) pół żartem pół serio. MPH to nie przelewki i nie jest to aspiryna czy pseudoefedryna, o czym sam się przekonałem lecąc na dawkach rekreacyjnych swego czasu, i k*rewsko tego żałuję do teraz.
Jak nie macie adhd to zjazdy mogą być przepaskudne po tych tabletkach! Wiele się naczytałem, choć mój profil na testach na adhd pewnie wyszedłby lekko pozytywnie sporo się o tym MPH naczytałem.. syf jak nie masz adhd.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 5 / 0
06 kwietnia 2024Merx pisze:
@StarySpidziarz Poproszę link do badań, chętnie ogarnię i zaktualizuję wiedzę. PS. w Polsce nie ma leku o zawartości chlorowodorku metylofenidatu 30 miligramów w przypadku uwalniania natychmiastowego ir (instant release). z fartem
Dostałem 20 i 10 ... Już trzeba zakwestionować? 🥴
Jama pediatrics bodajże takie badania przeprowadzała...🤔

Poszukaj sobie 😜
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.