Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 887 / 208 / 0
Jakby liść majki lub oxy był za 250 to szkoda byłoby do PLB chodzić.
@yodiddy zerknij na ciemniejszą stronę internetu. Widziałem dosyć sporo ogłoszeń. Zarówno DMT jak i changa.
  • 1100 / 273 / 0
no przecież tyle kosztuje, jeszcze. Z tym, że do PLB ktoś musi łazić, żeby te liście trafiły na ulice.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 1 / 0
Witam, witam i o zdrówko pytam :)

Czy w Katowicach lub gdzieś w pobliżu od Kato da się załatwić apteczną nieotwieraną paczkę "fentanyl WZF 2ml" ? :)
Jeśli tak to Jakie chodzą ceny na Śląsku za paczkę ?

Kłaniam się nisko :)
  • 2814 / 365 / 0
@Fiery255 " fentanyl WZF 2ML " jest tylko w leczeniu zamkniętym czyli jak ktoś ze szpitala nie wyniesie to nie dostaniesz ich , bo akurat fentanylu w ampółkach nie ma na receptę . Choć nie raz widziałem te ampółki z fentanylem jak przy mnie je otwierali i podawali mi :)
  • 276 / 17 / 0
spytaj się znajomego weterynarza czy by nie miał
  • 3455 / 557 / 2
Ogolnie okropne są te ceny majki.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 365 / 0
Liść MST 100 250 ? To ja za listek MST200 powinienem wołać 500 a wołam 360 . Także naprawdę dobre ceny nie ma co :)
  • 482 / 96 / 0
Za ile mniej więcej chodzi słoiczek Xanaxu 2mg czyli 30 tabletek?
  • 3585 / 583 / 1
@anonimowy18 wartsc paczki alpry 1mg to ~100-120 zł, czyli x2 daje 200-240 zł + dodaj ile chcesz za hajpowa nazwe "xanax" (to wyjdzie grube 250 jak nie 3 paki)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 28 / 1 / 0
Po ile MDMA w Kato lub okolice ?
cut bez ofert Z
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.