4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
nie ma ochoty na gadane bo to modyfik jeb*** teraz dostac mefa to cud :) kazdy woli z neta wziąsc i sprzedawac to gówno jako normalny mefedron także panowie powoli koniec z mefem :)
  • 3449 / 122 / 8
To jest tak unikalna substancja, że nie przypuszczam, byś miał rację. Niektórzy mówią, że jest dużo lepsza od koksu. Skoro kokainę się opłaca przywozić z Ameryki, to i mefedron będzie się opłacało robić w Polsce. Chociaż z polską mafią nigdy nic nie wiadomo - do dziś zachodzę w głowę, czemu oni robią amfetaminę zamiast lepszych substancji i do tego jeszcze używają jednej z bardziej problematycznych metod - z BMK wyszczególnionego na liście prekursorów %-D
  • 9 / / 0
Ostatnio na stronie pewnego sklepu widziałem informacje, iż posiadają recepture na zrobienie krok po kroku pożadanej substancji. Myślę, że chodziło im o 4MMC, a nie MEC ale skubańcy nie osdpowiadają. Czy handel takim przepisem jest nielegalny?
  • 2814 / 14 / 0
Tak, handel przepisem jest legalny... Czy jest to etyczne? Procedura(a nawet kilka) otrzymywania 4-MMC jest opisana w dziale "Syntezy" naszego forum.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Hmm, sporo pomysłów na uzyskanie 4MMC ale który najlepszy i najczystszy?
  • 2814 / 14 / 0
Jest jeden główny sposób otrzymywania 4-MMC, a następnie zmieniają się w niewielkim stopniu warunki reakcji. Najlepsza procedurą syntezy 4-MMC jest moim zdaniem synteza przedstawiona przez Pana Orlana.

Poza tym to dalsza dyskusja -->Syntezy.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
koks a mefedron to żadne porówanie no proszę Was
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 174 / / 0
w moim otoczeniu początkowo mef był sprzedawany jako "koks syntetyczny" %-D
reklama dźwignią handlu
  • 809 / 15 / 0
we Wrocławiu swojego czasu mefedron + lidokaina sprzedawane było jako 'zajebisty' koks. kto kupił to gratulacje
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 3449 / 122 / 8
Znam ludzi, którzy uważają mefedron za mocniejszy od kokainy, ale mimo wszystko mówią, że do prawdziwego koksu się nie umywa. To różne fazy, mef jest "brutalny" a kokaina "czysta". Tak słyszałem ;] Inni z kolei mówią, że mef jest lepszy (może mieli lewy koks?). W każdym razie nie sądzę, żeby zszedł ze sceny, tyle że będzie (jest) gorszej jakości, robiony w kuchni gdy żona w pracy, niedoczyszczony i pewnie rozbełtany dla zysku. Jak to u dilera
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.