Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Polecamy z kolegą na wejściu emki po 3 balony.
Krótka ale karuzela jak we wstecznym pociągu MXE
"Rutyna to rzecz zgubna "
02 sierpnia 2022Zgienty pisze: Chyba przy 500 tanio jest dosyć. Ale znowu ja lubię taki jeden rzucik 30 szt, wyniuchać w jeden wieczorek, na posiedzeniu i dziękuję. A tak to bym pewnie dwa dni kirał aż by wszystko poszło na zero.
Po balonach na mj samej tez pamiętam pojebane stany osiągałem,również polecam.
Wale balony ze światełkiem w środku bo tylko takie były w kiosku. Obwód odłączyłem, będzie latareczka jak się balon rozjebie.
Moja nowa metoda na podtlenek. Napełniamy balon, inhalujemy się standardowo i znowu gaz do balona wypuszczamy. I nie wyjmować balona z ryja tylko robić oddech przez nos (nitrous oxide system) a potem oddech do płuc znowu z balona i tak kilka razy. Daje to nam przewagę gdyż nie dopuszczamy do niedotlenienia i nie marnujemy gazu. Tylko trzeba być bardzo skupionym bo na fazie może się nam pojebać i zamiast do balona wypuścimy gaz nosem.
Znacznie lepiej szanuję gaz jak mam jedno opakowanie (6 szt) na wieczór niż jak przyjdzie paka. Na prawdę faza trwa dobre 15 min i nie warto walić jednego po drugim.
Ale nazwa hippie crack mega trafna.Nie raz obiecałem sobie,że zostawię na potem do tego,czy tamtego,ale jak zajebałem 2 balony,to zawsze mówiłem sobie aaaaa jebac to i po kolejne 2-3,i kolejne i kolejne
Ehhh szkoda,że zabawka taka droga,bo zajebiscie to lubię.Jak waliłem baloniki po dexie z haszem,to po prostu baja,psychodeliczna rozkosz.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.