Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Polecamy z kolegą na wejściu emki po 3 balony.
Krótka ale karuzela jak we wstecznym pociągu MXE
"Rutyna to rzecz zgubna "
02 sierpnia 2022Zgienty pisze: Chyba przy 500 tanio jest dosyć. Ale znowu ja lubię taki jeden rzucik 30 szt, wyniuchać w jeden wieczorek, na posiedzeniu i dziękuję. A tak to bym pewnie dwa dni kirał aż by wszystko poszło na zero.
Po balonach na mj samej tez pamiętam pojebane stany osiągałem,również polecam.
Wale balony ze światełkiem w środku bo tylko takie były w kiosku. Obwód odłączyłem, będzie latareczka jak się balon rozjebie.
Moja nowa metoda na podtlenek. Napełniamy balon, inhalujemy się standardowo i znowu gaz do balona wypuszczamy. I nie wyjmować balona z ryja tylko robić oddech przez nos (nitrous oxide system) a potem oddech do płuc znowu z balona i tak kilka razy. Daje to nam przewagę gdyż nie dopuszczamy do niedotlenienia i nie marnujemy gazu. Tylko trzeba być bardzo skupionym bo na fazie może się nam pojebać i zamiast do balona wypuścimy gaz nosem.
Znacznie lepiej szanuję gaz jak mam jedno opakowanie (6 szt) na wieczór niż jak przyjdzie paka. Na prawdę faza trwa dobre 15 min i nie warto walić jednego po drugim.
Ale nazwa hippie crack mega trafna.Nie raz obiecałem sobie,że zostawię na potem do tego,czy tamtego,ale jak zajebałem 2 balony,to zawsze mówiłem sobie aaaaa jebac to i po kolejne 2-3,i kolejne i kolejne
Ehhh szkoda,że zabawka taka droga,bo zajebiscie to lubię.Jak waliłem baloniki po dexie z haszem,to po prostu baja,psychodeliczna rozkosz.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.