Wiadomo ze tam szybciutko z tora da sie wszystko ogarnac ale pewnie ceny troche wieksze beda.
wszystkie sklepy zamkniete.
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
JanRobak pisze:jak to jest z rc benzo w uk?
LinuxD pisze:Ktoś coś jakieś X w Y? Najbliższy tydzień tam przebywam, a kontaktów zero.
Chociaz bedac dziewczyna to jednak troche gorzej samemu sie krecic bez znajomosci. Zawsze zostaje darknet, ostatnio pake dostalem w 23h od zamowienia.
handel, źródła
- czoug
Znajomosci mam niestety tylko w swoim mieście, zapasów na wyjazd nie zabrałam :( Darknet wyleciał mi z głowy, w sumie najlepsza opcja na ten moment. Hypek to taki " friendly reminder" xD
Wiedza podstawową wartością.
Na shoreditch tez sie da, chociaz tutaj nie probowalem, wiec nie wiem jaki sort
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.