Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1339 / 337 / 13
Nigdy nie brałem chwilówek i pożyczek na lichwiarski procent w jakiś (para)bankach, tym bardziej na ćpanie…

Co do uczciwości w relacjach klientów z dilerami i wojnie z narkotykami wolałbym się nie wypowiadać (nie jestem wiarygodny w tych dziedzinach) no ale będzie jakieś 9 tyś zł %-D większości nie oddałem i wyjebane
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 654 / 0
Jeśli chodzi o hajs to nigdy powyżej tysiaka się u żadnego dilca nie zadłużyłem.

Jeśli chodzi o pożyczki to 3kafle max których nie spłaciłem po dziś dzień

Jeśli chodzi o wtopę moralną to raz 3 paki zamiast oddać odpracowywałem bardzo kurwa "przedsiębiorczemu " koledze/dilerowi robiąc mu porządek w pokoju, grabiąc liście i kosząc trawę + co najlepsze robiłem też porządek z jego stosem papierów karnych, ułożyć datami itd ( kurva segregowałem hahaha ) .... Jebany miał dobrego spida i zaoferował taką formę spłaty xD ... Ale jak się nafukałem do tych kurva "niewolnicznych" igrzysk głodowych to mi się zajebiscie pracowało xD
  • 311 / 43 / 0
Policzę tylko ciąg od początku czerwca do początku października. I ile mnie kosztowała przygoda.

37500
W tym są wypłaty z tego okresu chwilówki i kredyt i sprzedane auto za grosze pod koniec ciągu
Pod koniec ciągu wyjechałem zwiedzać kraj.od 30.09-10.10.2023
W pracy dostałem dyscyplinarne zwolnienie, huj prywaciarzomi w łeb.
Zwiedziłem polske centralną i półocnyzachód
Łącznie przejechałem pociągami 1200-1400 km w 10 dni
Jedyne czego żałuję to auta oddałem za 1/6 wartości
Poznałem fajnych ludzi, waliłem konia po hotelach przygoda życia
Na ketonach w ciągu pierwszy raz poczułem tak naprawdę co to znaczy wolność jak Jestem kompletnie wyprany z uczuć wyższych tak to uczucie wolności teraz czuję doskonale
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.