Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1683 / 271 / 0
@GermanskiOprawca dzięki za info, powiem ci że Modafinil sam na mnie średnio dobrze działa, powoduje coś pomiędzy pobudzeniem a uspokojeniem w normalnych dawkach. W wyższych już zdenerwowanie i trochę lek. Ale z amisulprydem albo innym neuroleptykiem jeszcze go nie brałem. Z kolei kiedyś jedna tabletka którejś pochodnej moda, mocniejszej, razem z alprazolamem, alko i kilkoma energolami wystrzeliła mnie jak kurewsko dobra feta.
  • 1054 / 275 / 0
@zburzony

Ogólnie nootropy mogą mieć takie efekty na osoby z nerwicą. Ja dawniej przy fobii spolecznej mialem znacznie podkręcone jej objawy przy stosowaniu noopeptu.

Amisulpryd być może jest takim wyciszaczem objawów nerwicowych i nadawać nootropom właściwe działanie dla osób z zaburzeniami.
  • 6 / / 0
Witajcie, spotkała się któraś z Was z mimowolnym nietrzymaniem moczu po stosowaniu leki Solian? Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło, lek biorę od piątku. Mało tego towarzyszy mi uczucie lekkiego (1/10) bólu nerek. Po za tym biorę pregabaline 600mg/doba i oriven 150mg doba.
  • 3455 / 560 / 2
przypominam tylko ze lek Amisan jest dostepny na spora znizke wystarczy poprosic lekarza aby wbil w papierach schizofrenia wtedy zamiast 400zl placimy kilka zlotych czyli grosze. tylko na grosze jest opakowanie 30 tabletek warto to lekarzowi zaznaczyc zeby wypisal 2x po 30 kapsulek. 60tabletek jest pelnoplatne.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1054 / 275 / 0
@Mefistofeles1945

Ja nie chcę schizofrenii w papierach 🙈

Przeciez tego już nie wykreslisz.
  • 3455 / 560 / 2
to plac se 400 zlotych za ten lek ja bym wolal miec wbite schizofrenia i lek za pare zlotych.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1054 / 275 / 0
@Mefistofeles1945

Ja mam Amisan za 120 zeta na dwa miesiace. 🙈
  • 3455 / 560 / 2
Tak to byś miał za kilka złotych.
  • 1683 / 271 / 0
@Mefistofeles1945 powiem ci że chciałbym mieć neuroleptyki za kilka złotych, zwłaszcza arypiprazol za który teraz muszę dać stówę i aż tak bardzo nie przeszkadzała by mi schizofrenia w papierach, tylko nie wiem czy lekarz tak chętnie i bez problemu by mi ją wpisał, nawet trochę głupio byłoby mi o to prosić, nie wiem czy facet nie zjebał by mnie za to ;)
Ogólnie skończył mi się arypiprazol i dzisiaj wróciłem do amisulprydu 200 mg, plan jest taki że będę go brał jakiś czas a potem wrócę do arypiprazolu, jeśli ten plan się sprawdzi to chyba będę te dwa leki brał na zmianę, zobaczę jak będzie.
  • 3455 / 560 / 2
Ja mam wbite schizofrenia paranoidalna i mam pełnoprawną zniżkę. Jak tam sobie chcecie ja tylko to zaznaczyłem że istnieje możliwość nabycia leku za grosze.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Tue, 03 Feb 2026 16:28:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770136032'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł

Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.