Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Do jakiej ilości mogę dojść aby nie przesadzić? na 1 raz było 2ml równe.
swoja droga czysto z ciekawosci zarzycie giebla dziala po 10 min a wiec jakby sie przedawkowalo to ma sie 10 min zycia? jesli tak to jest to bardzo zabawne. glupie rozkminy
Moje dawkowanie: leję 2,5ml - dla mnie dawka idealna. Powyżej jak przesadzę - sen. GBL schodzi mi po około 3h i wtedy znowu piję 2,5ml. Uważaj aby sobie nie polać za wcześnie następnej dawki - kumuluje się i można zasnąć lub zwymiotować i zasnać :).
Żeby przedawkować trzeba by wypić na raz z minimum 50ml. Ale nie ma co dywygować - na wikipedii LD50 było podane 10ml ale to chyba jakiś błąd. Ja najwięcej - dochodziłem do 30ml dziennie spożycia - od samego rana do wieczora a raczej nocy, non stop dolewka.
- Virgil, Aeneid X.284
"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein
"Whatever people say I am, that's what I am not"
Bo wjebanie się/zasmakowanie w opio w ramach odstawki GBL'a to z deszczu pod rynnę ;)
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
a byłem i sam widziałem - koleś przez przypadek trzasnął kielicha 30ml - 3/5 minuty i go nie było, karetka godzinę stała pod domem i go reanimowali, płukanie żołądka itp itd, nie ruszali następnie jakiś czas bo podobno "ruch samochodu by go zabił"i czekają aż się ustabilizuje. Uszkodzone poważnie nerki wątroba serce , musi uważać nawet na większą ilość kawy teraz. Więc 50ml to raczej nie zwykłe "przedawkować" tylko "przekręcić
Szczególnie zastanawia mnie kwestia uszkodzenia organów wewnętrznych, to się raczej nie powinno zdarzyć po samym GBL, nawet w takich ilościach. Szczególnie jeżeli cały czas był pod obserwacją i nie doszło do długotrwałej depresji oddechowej.
osobiście ciężko mi sobie wyobrazić stan umysłowy w jakim 'pacjent' musiał by się znajdować by skonsumować 30/50ml ;
a co do alkoholu - ...to 'tylko' dodawanie; czy to sam GBL czy mix z alko czy sam alko - jak się człowiek doprowadzi do depresji oddechowej to pozostają minuty/ ...akurat znajomy przypadek z przed kilku dni - alkohol ,kobieta lat 50 -6,8promila - efekt depresja oddechowa ,skutki - siadły nerki, wątroba i mózg ,a " życiem" jej obecnie zajmują się maszyny/
mieszałem GBL z alko
GBL z inhibitorami wychwytu zwrotnego GABA
i z wieloma innymi związkami
i co? a no nic - grunt to umiejętność 'dodawania;
pozdrawiam
Jak to jest że jednego razu odstawiając po takim ciągu byłem wyłączony z życia na kilka dni a teraz dosłownie czuje się świetnie?
BTW ostatnio czytałem chyba twój temat o depresji, nie sądzisz, że hardkorowe napierdalanie GBL może mieć coś z tym wspólnego? U mnie po miesięcznym ciągu na 500 ml pierwszy tydzień po odstawieniu to była totalna depresja i anhedonia.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.