Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 2 / 0
to raczej baclofen, działa podobnie do gbl,
a wciaganie do nosa cos daje? szybciej wchodzi? tak nagle z pompa i rozwala system?
  • 336 / / 0
szybciej wchodzi mocniej i krócej trzyma, żadnej pompy.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 869 / 15 / 0
a macie gastrofazę po baclofenie?

75 mg plus dwa piwa = zajebisty, wręcz euforyczny humor, lekki słowotok i nastrój nastawiony na "wszystko mnie śmieszy", następnie senność i kurefska gastro.

:-/
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 577 / 11 / 0
Baclofen najpierw dzialal na mnie bardzo fajnie. Choć lekki przypal bylo widać ze jestem naćpany ładnie. Jak zjem baclofen to mam 2 dni bez snu totalna akatyzja musze chodzic po calym domu non stop . Kiedys tak nie dzialal spalem normalnie a jak przedawkowalem to szedlem w kime a teraz przedawkowanie = jeszcze wieksza akatyzja i juz nie tykam tego srodka mysle ze to przez leki ssri seroxat mam takie gowno w glowie po tym leku teraz.
  • 987 / 8 / 0
Faktycznie bardzo łatwo dostępny. Dziś kupiłem bez recki 50 tabletek 25 mg. Fajnie rozluźnia. Efekt nasenny bardzo słaby. Zażyłem 125 mg i czuję bardzo mocne rozluźnienie mięśni, w szczególności szkieletowych.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 6 / 0
uwazajcie niepamietam ile ale latwo przecholowac dorzucac i pic...koleszka tak skonczyl w szpitalu z rurka w chuju..reanimowali go itd ale zjadle niewiem w chuj tego i wypil to nie jak psychotropy ze paczke zjesz i nic ci nie bedzie
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Ostatnio naszła mnie ochota na przeżycie tych "baclofenowych koszmarów" o których tak dużo osób pisze.
Przez dwa dni brałem rano i wieczorem 25mg, plus jeszcze przed snem dorzuciłem 100mg 5-htp. Nie miałem jakiś masakrycznych koszmarów, za to śniło mi się, że próbuję zasnąć i ciągle mi ktoś w tym przeszkadza. W sumie dość męczące, ale ciekawe przeżycie. Dzisiaj zarzucę jeszcze przed snem, zobaczymy co z tego będzie.
Uwaga! Użytkownik szfistak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 2 / 0
Ja zarzucam po 70-90 i mam zajebiste koszmarne sny. Dzisiaj miałem taką schizę w śnie, że ja pierdole i chciałe się obudzić zapalająć telefon i ni chuja nie działał, więc chciałem się nim pizgać po głowie, ale coś za lekko i nie mogłem z niego się wyrwać, ale powiem szczerze geniusz zajebisty geniusz sen, ale srałem ze strachu w gacie prawie.
  • 44 / 2 / 0
Faktycznie pojebanym jest ten baclofen. Najpierw daje dziwnego rodzaju euforię, potem sprawa że strach jest wyjść do toalety albo spojrzeć w okno ( nie wiem co to za zasada ale aktywuje strach w mózgu - w zasadzie w połączeniu ze snem - jak się człowiek obudzi - zwykle przerywając jakiś koszmar to boi się wszystkiego ), a kontynuacja łykania tych małych tabletek kończy się w końcu wymiotem.. nie wiem czy osobiście będę miał ochotę to powtórzyć.
  • 1291 / 7 / 0
Spróbowałem w sobotę. Koło 15-tej poszło 50 mg,po ok. 3-4h poszło kolejne 50 mg. Było spoko, euforia, jednak zjeb, który trwał całą niedzielę i poranek poniedziałku, trochę wkurwił. Spało się po tym spoko, jednak ostatniej nocy, pon./wt. dosłownie przy zasypianiu pojawiały mi się wizje/sny, chuj wie co to było, niby normalne, bo z osobami, które znałem, ale straszne w chuj. Po każdej takiej wizji budziłem się, normalnie nie wiedziałem czym jest realność. To wszystko powtarzało się parokrotnie raz po sobie, na koniec tego wszystkiego bałem się zasnąć, ale w końcu jakoś zasnąłem. Mam tylko nadzieję, że dzisiaj będzie już spoko ze snem. Może jeszcze raz powtórzę, albo i nie i resztę do kosza.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.