Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 282 / / 0
METOCARD - 1 tabletka 100mg + ACODIN 10 tabletek 150mg + tramadol +/- 300mg
czy to bezpieczne? pisac

@down
no ale chcialem sie upewnic, bo mieszanie dexa z lekami przeciwzawalowymi chyba nie jest rozsadne - tak na logike...
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2013 przez chrup, łącznie zmieniany 2 razy.
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
  • 652 / 3 / 0
Było 1-2 posty temu, że się da.
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 282 / / 0
podalo mi dopiero wtedy kiedy bylo juz zapozno a zjadlem 6.

zaczalem od godziny 16 teraz jest 21:25 i czuje ucisk w gardle przejebanie. nie lubie tego uczucia, DXM dalej dziala, i skreta mam tramadolowego - total porazka.
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
  • 652 / 3 / 0
Bywa, trudno. Ale żyjesz %-D
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 20 / / 0
Przed północą nie mogłem zasnąć, a powinienem już spać, postanowiłem otworzyć sobie winko na sen. Akurat na hajpie dorwałem temat o wzmacnianiu działania etanolu i trafiłem na wzmianki o DXM. Miałem już parę przygód z tą substancją, stwierdziłem, że spać po niej nie da rady za chuja, więc postanowiłem wziąć 8 tablet aco = 120mg, czyli na moją wagę około 1,6mg/kg, ledwie 1 plateau, pomyślałem sobie że idealnie podbije działanie alko. Koło 12 zarzucilem DXM, do 1 wypiłem z 3 kieliszki wina i lulu. O 5:20 zerwało mnie do kibla z dużą prędkością, od tamtego czasu przespałem może z 4 godziny, ciężka faza, duży bodyload, na moje oko solidne 2 plateau utrzymujące się w chuj długo. Co teraz zrobić? Dalej chce mi się srać co chwilę, chujstwo do końca puścić nie chce. Pod ręką alpra, pomoże na chujowy stan?
  • 1343 / 18 / 0
Mam pytanie:

Zapodany mix w piatek i sobote: 300mg amitryptyliny+90mg mianseryny+3,6g Piracetamu + 510mg DXM+dziurawiec i miłorzab lekarski - brzmi jak szalony mix, ale bez DXM to jest u mnie na dzień norma - waze przy tym 81kg. Wczoraj mnie nieco głowa bolała, jakby ktoś ciagnał za włosy (mam długie). Podczas tripów czułem uczucie, jakby poszczególne czesci mózgu sie... uaktywniały? działały? uszkadzały? Jakiegos przesadnego bólu nie było, ale boje sie, czy jest mozliwosc uszkodzenia czegokolwiek/kogokolwiek. Dzis - norma

amitryptylina ma działanie neuroprotekcyjne i neurogeniczne - ewent. mix mógłby raczej nasilić ów działania, czy tez mogło być inaczej? czy jezeli doszlo do uszkodzenia tkanki nerwowej, to na eeg to wyjdzie?
Pozdrawiam
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 580 / 4 / 0
Nie jestem pewien, czy sama "tkanka nerwowa" boli. Myślę, że to od piracetamu.
  • 13 / / 0
Witajcie! Zamierzam dzisiaj wrzucić 450mg DXM. Jestem przeziębiony, lekarz w przychodni przepisał mi tabletki Claritine (Loratadyna), syrop Ambrosol (Ambroxoli hydrochloridum), oraz donosowy Fanipos (Fluticasoni propionas). Myślę, że żaden z tych leków nie powinien spowodować nic złego w połączeniu z deksem, aczkolwiek wolałem dla pewności zapytać Was. Jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony :) Proszę o w miarę szybką odpowiedź i pozdrawiam!
  • 96 / 1 / 0
Zachodzi interakcja z GBL?
  • 1343 / 18 / 0
Wszystko z wyjatkiem Loratadyny może być szkodliwe, zwłaszcza ambrosol pod postacia syropu - mozliwosc zapasci.
Fanipos to podobna głupota, ale w leczniczej dawce powinien nie przejsc w duzej ilosci do krwioobiegu - przynajmniej takiej, która moze spowodowac istotne interakcje
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2013 przez tramadolol, łącznie zmieniany 1 raz.
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.