Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4915 / 856 / 0
Taķ.
  • 2812 / 365 / 0
Ja zauwazylem ze przy wyższych dawkach typu 450-600-750mg i więcej ( gdy bierzemy Jednorazowo w celach rekreacyjnych ) to zauważyłem drżenie rąk i stóp, jąkanie ,mega pobudzenie i źrenice są duże.. wczoraj miałem ładne oczka po pregabie :)
  • 12 / / 0
Możesz spróbować jeszcze tianeptyny ona chyba nie kastruje ale trzeba ja kilka razy dziennie brać bo ma krótki okres półtrwania 2,5h chyba
  • 73 / 15 / 0
Dla mnie to lek dodatkowy. Chcę ograniczenia benzo i tramu, to biorę 900mg Apetyt jak ktoś wyżej napisał pod kontrolą, na pewno większą niż po kwecie. Chcę pracować na słabym opio i klonach to nie biorę pregaby wcale. Na noc tisercin daje radę. Zresztą można ograniczyć ramy snu do 5-6gdz. Wtedy się z reguły zasypia bez problemu. Szaleje Covid, a ja jadę pociągiem do roboty. Mus to mus. Ciekawe czy na budowie też trzeba będzie chodzić/pracować w maseczkach? 😂
Uwaga! Użytkownik CassiusMarcellusClay jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1446 / 90 / 2
14 kwietnia 2020CassiusMarcellusClay pisze:
Dla mnie to lek dodatkowy. Chcę ograniczenia benzo i tramu, to biorę 900mg Apetyt jak ktoś wyżej napisał pod kontrolą, na pewno większą niż po kwecie. Chcę pracować na słabym opio i klonach to nie biorę pregaby wcale. Na noc tisercin daje radę. Zresztą można ograniczyć ramy snu do 5-6gdz. Wtedy się z reguły zasypia bez problemu. Szaleje Covid, a ja jadę pociągiem do roboty. Mus to mus. Ciekawe czy na budowie też trzeba będzie chodzić/pracować w maseczkach? 😂
Dawaj antychistaminy, jakaś na t dobra była na sen.Pregra to złoty lek.
action movie:gun:
  • 120 / 29 / 0
Raz na jakiś czas zarzucę sobie 600mg Pregi i po tej dawce czuję się świetnie. Lęki znikają po całości, na świat patrzy się jakoś milej, wielka chęć chodzenia, która daje radość, humor +100.

Nigdy nie miałem zawrotów głowy lub innych nieprzyjemności po predze (z wyjątkiem małego skręta po nagłym odstawieni, gdyż zabrakło leku)
uzależniony od bycia nietrzeźwym
  • 3406 / 534 / 0
No już widzę silny potencjał uzależniający od tej substancji, tyle że ja już na sniffa się przerzuciłem, kilka h temu walnałem 150mg, ale z rana 300mg.

I teraz się czuję że np. sama muzyka brzmi zajebiście, kolory, w chuj jaśniejszy umysł ale czy warto wpierdalać się w to na rzecz opiatów ?

Niby tak, bo rzucam bzd i opio razem, ale co z tego jak później z pregab (nie wiem czym) będę musiał zejść, i tak kurwa w kółko... To jest system mojego magika, muszę sporo porozmawiać na ten temat na następnej wizycie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1037 / 243 / 0
Gdzieś dużo stron wcześniej, ktoś pisał jak zszedł z pregi, tylko nie pamiętam nazwy tego leku, może Rosa będzie wiedzieć.
  • 1100 / 273 / 0
15 kwietnia 2020polymerase pisze:
powiem Ci, że dla mnie jest lepsza, niż opio. Potrafię odmówic sobie strzała z setki mst, to dla mnie niebywałe.
jak się naćpam pregi ofc.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Dla mnie niby też, głównie ze względu na to że raczej pregab nie rozpierdziela tak flaków itp jak thiocodin i inne opio, gdzie ja już mam jelita i bebechy rozwalone, że aż boję się co wyjdzie na gastro i kolonoskopii na którą jestem na czasie zarejestrowany.

Może jeszcze nartlekson protokół LDN coś pomoże, o czym zaraz napiszę w danym wątku.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."