Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 587 / 37 / 0
No i kurde weszlem bez zadnych ubokow na 100mg sertraliny.
Zaczynajac od podziabanej 30mg-35mg-45mg-na oko i 50mg-50mg-60mg-75mg-100mg w tydzien bez ani jednego uboka. Teraz tylko czekam az sie zaladuje co nie zmienia faktu ze mialem przy wejsciu alpraxolam, kodeine i pregabaline w malych dawkach.
  • 6 / / 0
30 grudnia 2024spokojnie07 pisze:
1. To nie taki proste o tym rozmawiać
2. Próbowałem kilka razy i padał tekst, że się użalam nad sobą , że nie tylko ja tak mam, „weź się w garść”
3. Po różnych doświadczeniach już nie ufam ludziom bo wiem że mają to w trąbce
4. Suma sumarum zostaje się z tym samemu i tak

Nie chce już drążyć tego tematu tutaj…Mam nadzieję że uszanujesz to…🙂✌️
Ja byłam przekonana ,że nie wyleczę tego stanu lękowego, teraz jestem dwa tygodnie już bez pregabeliny , również mam stwierdzony ptsd , więc nie trać nadziei , u mnie trwało to ponad rok , mam nadzieję ,że utrzyma to się długo , w każdym razie jakby oswojenie tego w sobie musi mieć swój naturalny rytm , tego też Ci życzę :)
  • 24 / / 0
Już od poniedziałku przeszłem z mianseryny 120 mg 30 mg,30 mg,60 mg na triticco cr 200 mg 50 mg,50mg 100 mg w poniedziałem ostatnia dawka mianseryny i pierwsza triticco w wtorek sie czułem lepiej natomiast od środy mam objawy grypodobne leci mi z nosa zawroty głowy i zaburzenia równowagi, i ciekawe jest to, że się czuje spokojnieczjszy i nastrój jak na te objawy tez nie mam taki zły. Czuje się jakbymiał grype ale mierzyłem sobie termometrem i mam 36.5.
  • 3239 / 552 / 0
Na jakiej dawce paroksetyny zniknęły wam osobiście lęki?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 158 / 21 / 0
U mnie w ogóle po paroksetynie nie znikają lęki.
  • 446 / 173 / 0
@pomasujplecki na 40mg, ale po włączeniu jej pierwsze 3 tygodnie to było jeszcze większe nasilenie lęków, a że mój lekarz się nie pierdoli w tańcu, to po tygodniu na 20mg jak usłyszał, że lęki mam jeszcze bardziej nasilone niż przed włączeniem paro, kazał od razu wskoczyć na 40. Jeszcze kolejne 2 tygodnie były kiepskie na 40 mg, a później już bajlando.
  • 2302 / 396 / 0
Było Bajlando a teraz co jest?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 220 / 71 / 2
@pomasujplecki mi na paroksetynie wcale nie znikły, nawet na maksymalnej dawce.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 446 / 173 / 0
13 lutego 2025mietowy3 pisze:
Było Bajlando a teraz co jest?
Nie mam lęków uniemożliwiających/utrudniających mi codzienne funkcjonowanie mimo, że paroksetynę odstawiłam 2 albo 3 lata temu (nie pamiętam już aż tak dokładnie). Nie potrzebuję leków p/lękowych.
  • 2302 / 396 / 0
A wrzucasz coś, skoro siedzisz na tym forum?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.