Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
Siema czy te portale na których można ogarnąć receptę są legit?
  • 84 / 8 / 0
. Już w aptekach: Cannabis flos S-LAB THC 22 % Sour Diesel. Odmiana wymieniana jako dająca przypływ podekscytowanej energii, jedna z najlepszych na seks. Sprawdź w której aptece jest dostępna na www.aspotclinics.pl

Dostałem takiego sms-a
Czy ktoś już to próbował i może napisać dwa słowa o tej odmianie?
  • 12673 / 2454 / 0
Paliłem tylko "swojego" (auto spod słońca) Sour Diesla i naprawdę jest to bardzo przyjemna odmiana. Faktycznie pachnie kwaśno (jak skórka cytrynowa) i trochę naftą więc wszystko się zgadza. Pobudza, ale potrafi też czasem zaskoczyć drugim obliczem.
  • 3244 / 553 / 0
Co jest waszym zdaniem zbliżone do ulicznej Amnezji Haze, która przebija mocno obecny rynek.
Chyba że to kwestia działania przez wybór na zasadzie (import z zachodu czy własna uprawę). Dilerzy w sumie zdarzają się działać mając ten towar na świeżo bo nie prowadzą fabryki (chyba że mafie ale one w sumie i tak działają zorganizowanie na kilku środowiskach) ale zawsze jest ryzyko trafienia w jakiś shit
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 12673 / 2454 / 0
Teoretycznie wszystko (czyli chyba 2) z Haze w nazwie. Na ile są zbliżone, to nie wiem, ale pewnie jakoś są.
  • 114 / 33 / 0
20 marca 2024chmiel95 pisze:
. Już w aptekach: Cannabis flos S-LAB THC 22 % Sour Diesel. Odmiana wymieniana jako dająca przypływ podekscytowanej energii, jedna z najlepszych na seks. Sprawdź w której aptece jest dostępna na www.aspotclinics.pl

Dostałem takiego sms-a
Czy ktoś już to próbował i może napisać dwa słowa o tej odmianie?
Mocna sativa, praktycznie nie siada na ciało w sposób przyklejający do kanapy. Bardzo dobra do sportów wytrzymałościowych typu rower czy bieganie. Lepszy feeling całego ciała. Wyraźne działanie antydepresyjne.
  • 480 / 73 / 0
Z mojego doświadczenia z przeróżnymi odmianami marihuany, stwierdzam, że % THC jest tylko do oszacowania mocy.

Ważniejsze jest to, jakie roślina ma terpeny, jakiej jest jakości i jak jest zażywana / palona.

Zauważyłem, że dana odmiana marihuany potrafi dawać różne efekty na osobach próbujących.
Za każdym razem z moją zaprzyjaźnioną aptekarka mamy inne zdanie na temat danej odmiany. Ona np. twierdzi, że super działa na nią w dzień i pobudza, a mnie usypia. Jak mnie pobudza, to ona ją klasyfikuje do wieczorno późnych.
  • 56 / 6 / 0
13 marca 2024aurora20 pisze:
07 marca 2024mara02 pisze:
@pomasujplecki jaką poleciłbyś albo wy byście polecili odmianę która przypomina w działaniu opioidy?
Mocne strainy indica. Tak bym osobiście celował. Znam kodę i jej specyficzne wejście na ciało, więc indica.
Albo ja robię źle ekstrakcję albo kodeina raz na mnie działa a raz nie. U mnie minus w przypadku konopii jest taki że wzmacnia/indukuje ona paranoje czy jakieś "lękowe myślenie" dziwnie się czuje po tym. Po prostu jakim się czymś "naćpał"
  • 12673 / 2454 / 0
Dokładnie, terpeny odgrywają kluczową rolę w działaniu.
Też zauważyłem, że po odmianach głównie sativa jest dużo lepsze "czucie" mięśni. Świetnie gra się w kosza, czy właśnie biega, choć ja wolę po.
  • 2302 / 398 / 0
A ja ruszyłem z olejkami
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.