Dostałem takiego sms-a
Czy ktoś już to próbował i może napisać dwa słowa o tej odmianie?
Chyba że to kwestia działania przez wybór na zasadzie (import z zachodu czy własna uprawę). Dilerzy w sumie zdarzają się działać mając ten towar na świeżo bo nie prowadzą fabryki (chyba że mafie ale one w sumie i tak działają zorganizowanie na kilku środowiskach) ale zawsze jest ryzyko trafienia w jakiś shit
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
20 marca 2024chmiel95 pisze: . Już w aptekach: Cannabis flos S-LAB THC 22 % Sour Diesel. Odmiana wymieniana jako dająca przypływ podekscytowanej energii, jedna z najlepszych na seks. Sprawdź w której aptece jest dostępna na www.aspotclinics.pl
Dostałem takiego sms-a
Czy ktoś już to próbował i może napisać dwa słowa o tej odmianie?
Ważniejsze jest to, jakie roślina ma terpeny, jakiej jest jakości i jak jest zażywana / palona.
Zauważyłem, że dana odmiana marihuany potrafi dawać różne efekty na osobach próbujących.
Za każdym razem z moją zaprzyjaźnioną aptekarka mamy inne zdanie na temat danej odmiany. Ona np. twierdzi, że super działa na nią w dzień i pobudza, a mnie usypia. Jak mnie pobudza, to ona ją klasyfikuje do wieczorno późnych.
13 marca 2024aurora20 pisze:Mocne strainy indica. Tak bym osobiście celował. Znam kodę i jej specyficzne wejście na ciało, więc indica.07 marca 2024mara02 pisze: @pomasujplecki jaką poleciłbyś albo wy byście polecili odmianę która przypomina w działaniu opioidy?
Też zauważyłem, że po odmianach głównie sativa jest dużo lepsze "czucie" mięśni. Świetnie gra się w kosza, czy właśnie biega, choć ja wolę po.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.