Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 134 / 10 / 0
29 stycznia 2024Stteetart pisze:
Wilczy apetyt to problemy ze stresem. I waga to jeden aspekt słodyczy ale burdel w hormonach i neuroprzekaźnikach to zupełnie inna para kapci.
Nie obejrzałeś filmu co wrzuciłem. Szkoda.
Co do stresu to u mnie jest chyba na odwrót bo gdy go mam to mam zmniejszony apetyt lublin tracę na parę godzin gdy już sytuacja stresująca mija dostaje dużego apetytu, zresztą ja na początku dzialania amfetaminy i metylofenidatu czuje się zmęczony senny po amfetaminie nawet potrafię zasnąć na 15-90 minut, pewnie dlatego tego że amfetamina mnie uspokaja po metylofenidacie jestem bardziej nerwowy spięty nadpobudliwy ruchowo o ile wogule na mnie zadziała, po mefedronie i pochodnych oraz MDMA miałem zawsze ciężkie i długie zejscia psychiczne ale mało używałem tych środków w zeszłym roku tylko raz, oprócz amfetaminy dobrze działało na mnie MDPV ale już alva-pvp nie. Ketony też bardzo krótko na mnie działają i w ciągu pierwszego dnia na nich już dochodziłem do momentu że kolejne kreski kompletnie nie działały ale ogólnie jedna dawka od 15-90 minut tylko. tramadol na początku nawet w dawce 37,5 mg dawał działanie psychoaktywny.
  • 134 / 10 / 0
XD nie rozumiesz słowa pisanego. Szkoda. Detoks niewiele Ci da, bo nie dbasz o podstawy i metylo nie ma jak fizycznie działać.
Możesz i 20 detoksow robić ale jak nie poukladasz podstaw do dalej będziesz się źle czuć.
Chyba że masz zamiar dokładać kolejne leki z nadzieją, że pomogą. Pewnie pomogą ale będziesz działać na skutek a nie na przyczynę co w konsekwencji zadziała jeszcze gorzej.
Pewnie przez chwilę będzie lepiej ale docelowo organizm się zbuntuje.
Ok, dokade do domu to skupie się bardziej na tym co pisaliście i obejrzę filmik. Jeszcze wspomnę że podejrzenia cukrzycy motywowałem tym, że moja mama zaczęła ja mieć w wieku 40 lat, mają ja wszystkie jej siostry oraz mieli rodzice.
  • 2286 / 288 / 0
Hehehe jak masz dobrą dietę a jesz słodko to nie masz dobrej diety 😉
A większość Twoich kłopotów będzie wynikać właśnie z kulejącej diety.
Przesłuchaj tutaj :

https://youtu.be/gYqer768jUc?si=wiCS5qnB1XAaTseq

No i jak będziesz się zajadać słodyczami, spać na lekach, nie uzupełniać elektryki (ew uzupełniać elektrykę a jeść śmieci) to jakiekolwiek formy detoksu/ zbijania tolerki będą bezskuteczne.
Twoja presją na słodycze wynika z wahań poziomu neuroprzekaźników które to jeszcze bardziej rozbijasz słodkim.
Masz całe forum w tym temat Doping mózgu vol 1 i vol 2 a mimo tego nie korzystasz z tej wiedzy. Szkoda

Edit. Na te chwilę nie wiem czy badania w gołe mają sens. Trzeba zaczac od podstaw podstaw. Tj poukładania podstawowych mechanizmów.
Jeden batonik i 2 zielone monstery jebią tak działanie ndri, że głowa mała hehe

@pekaes
100zł +/- i jest chłopak co ci pomoże @Hash_Oil wystarczy dać datek na flaszkę.
Ja nie jestem kompetentny to się nie wypowiadam ale @Stteetart ma rację w 100%
Ach ta dieta na stimach

@Hash_Oil dorzuciłem wegli ale nie do końca cię zrozumiałem hehehe puszka coli to nie to samo co dodatkowa porcja pomidora papryki i brokuła hehe jest już ok thx

Wilczy apetyt to problemy ze stresem. I waga to jeden aspekt słodyczy ale burdel w hormonach i neuroprzekaźnikach to zupełnie inna para kapci.
Nie obejrzałeś filmu co wrzuciłem. Szkoda.
Jest erytrytol keto to podstawa przy stimach ale co ja tam wiem hehe
  • 134 / 10 / 0
Erytrytol kiedyś stosowałem gdy robiłem rzeźbę na silowni i dobrze zastępował mi cukier, nie jestem pewien ale czytałem że od też sporo kalorii ma i zmieniłem na Stevie ale ona psuła mi tak smak wszystkiego że wróciłem do zwykłego cukru.

Teraz przypomniałeś mi o energetykach i ja gdy brak mi metylofenidatu lub amfetamin to pije 500 ml Rokstara tego czarno złotego bo on trochę mnie rozbudza, może dzięki guaranie która rzadko jest w energetykach, a gdy go brak to pije czarno zielonego monstera 500ml, w ostatnim czasie w dni gdzie pracowało MPH/AMF to zdarzało mi się nawet dwa takie przez dzień, kompletnie mi to wyleciało a fakt że to bomba cukrową, 1,5 roku temu jeszcze w poprzedniej pracy gdzie pracowałem trochę fizycznie i też chciałem pozbyć się tłuszczu z brzucha to zacząłem pić napoje zero i nie używałem cukru przez miesiąc, efekt był taki ze strasznie miałem duży apetyt po napojach zero i przytyłem chyba 6-7kg w miesiąc, więc już ich nie pije. To był jedyny raz kiedy dobiłem do wagi 87kg ale gdy wróciłem do cukru to w 4 miesiące spadła mi waga spowrotem do 80kg

Wróciłem do domu to poczytam to co mi wysłaliście i obejrzę filmik. Ale faktycznie chyba sporo mogę jeszcze poprawić w odzywianiu
  • 2286 / 288 / 0
Stary nie obraź się jesteś kierowcą jeździsz po amfetaminie masz legendę co powiedzieć jak cię policja zatrzyma podejrzewam, że nie.
Tak jak napisałem detox od leków i cukru DXM rumianek witaminy multila sport z olimpu @Stteetart to pewnie mi to wypomni potas kalipos +400 mg cytrynianu magnezu + tran zmiana diety i zapraszam do poradni za 2 tyg.

Ps
Nie będę ci rozpisywał po co DXM i rumianek nie masz podstaw żeby ogarnąć mechanizmy i procesy zachodzące w organizmie.
Po prostu musisz mi zaufać a najlepiej napisz hash oila.

Pzdr
NCUX
  • 1974 / 528 / 0
27 stycznia 2024hubii pisze:
@nCuX
@Hubi to jest nowy zagraniczny model leczenia hehehe %-D
Szamanizm nowoczesny;)
hehe wiesz sam pomysł jest może niegłupi (bupropion + DXM, ogolnie byla kiedys chyba dyskusja o tym na hajpku ale nvm...)

tylko ja się śmieję jak oni to obliczają wypisując na to reckę:
hmmm sam bupropion nie wystarczy, z równania mi wyszło, że muszę pani koniecznie DXM dojebać do tego, no i jak nerwica powróci to pani przyjdzie to metylofenidat jeszcze wypiszemy %-D
Jest w USA już lek, w jednej tabsie DXM + bupropion, nie wiem czy o tym pisaliście bo już mi się przewijać nie chciało.

https://www.drugs.com/images/pills/cust ... velity.png
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 2286 / 288 / 0
Wiemy tylko są trochę inne dawki niż pisała koleżanka ;) ten mix jest znany od dawna tam jest 45 DXM a nie 120mg hehe
  • 9734 / 1925 / 2
29 stycznia 2024pekaes pisze:
Wróciłem do domu to poczytam to co mi wysłaliście i obejrzę filmik. Ale faktycznie chyba sporo mogę jeszcze poprawić w odzywianiu
Zacznij od Wit C w 4-5 dawkach po 200-250mg każda.
Do tego z rana omega 3-6-9
D3k2 rano i wieczór po 2 tys jednostek
Do codziennego stosowania kup sól potasowa tylko nie przesadzaj.
I aspargin 2-3 x dziennie po 2 tabsy.

Do tego zero cukru, zero słodkiego. Normalna dieta na śniadania jakieś jajka, owsianki, na obiad klasyke jakiś filet, kotlety, na podwieczorek ryba i na kolację coś lekkiego. Do tego możesz wcisnąć w ciągu dnia jakiś twaróg. No i tłuszcze typu olej lniany to wiadomo.

Wit z gr B możesz poeksperymentować ale jak masz problemy ze stresem to uważaj.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 134 / 10 / 0
29 stycznia 2024nCuX pisze:
Stary nie obraź się jesteś kierowcą jeździsz po amfetaminie masz legendę co powiedzieć jak cię policja zatrzyma podejrzewam, że nie.
Tak jak napisałem detox od leków i cukru DXM rumianek witaminy multila sport z olimpu @Stteetart to pewnie mi to wypomni potas kalipos +400 mg cytrynianu magnezu + tran zmiana diety i zapraszam do poradni za 2 tyg.

Ps
Nie będę ci rozpisywał po co DXM i rumianek nie masz podstaw żeby ogarnąć mechanizmy i procesy zachodzące w organizmie.
Po prostu musisz mi zaufać a najlepiej napisz hash oila.

Wiem czemu DXM jedyne to chciałem zapytać czy Memantyna jest bardziej skuteczna czy wystarczy DXM, który nawet bym wolał bo łatwiejszy dostęp. I czy dawki które mi napisałem nie sprawia że ciężko będzie mi pracować i będę czuł się mocno odurzony, nigdy nie brałem DXM w takich dawkach bo nie lubię tego typu fazy wogule rzadko brałem dragi rekreacyjnie. Miałem kilka kontroli po amfetaminie I nie było żadnych podejrzeń, źrenice mi nie Rosną obecnie nawet po 540mg czystej deksamfetaminiy przyjętej w 21h i nawet moi znajomi i współpracownicy wiedząc że czasem biorę nigdy nie są w stanie tego zauważyć, podobno zachowuje się normalnie, ja tylko czuje się lepiej mniej się mylę mniej zamotany jestem, za to po metylofenidacie czasem czulem się tak że bałem się prowadzić I czulem że to widać zresztą żoną parę razy pytała mnie po metylofenidacie czy cpalem coś, a po Elvanse kilka razy mówiła mi że gdybym zawsze taki był to byłoby super (nie wiedząc że brałem)
Pzdr
NCUX
scalono - detronizator

Nie wiem czy jesteście świadomi, że gdyby przebadać wszystkich kierowców zawodowych to byłaby by to grupa zawodowa najczęściej używającą stymulantow.
  • 2286 / 288 / 0
29 stycznia 2024pekaes pisze:
Zacznij od Wit C w 4-5 dawkach po 200-250mg każda.
Do tego z rana omega 3-6-9
D3k2 rano i wieczór po 2 tys jednostek
Do codziennego stosowania kup sól potasowa tylko nie przesadzaj.
I aspargin 2-3 x dziennie po 2 tabsy.

Do tego zero cukru, zero słodkiego. Normalna dieta na śniadania jakieś jajka, owsianki, na obiad klasyke jakiś filet, kotlety, na podwieczorek ryba i na kolację coś lekkiego. Do tego możesz wcisnąć w ciągu dnia jakiś twaróg. No i tłuszcze typu olej lniany to wiadomo.

Wit z gr B możesz poeksperymentować ale jak masz problemy ze stresem to uważaj.
Szczerze to jak nie wyzerujesz końskich dawek MPH i nie zrobi odwrócenia tolerancji od ndri i nie zrobi pełnego panelu to mu to chuja da bo dalej będziesz wróżyć z fusów
@AnnaS postaw tarota hehehe
Obecnie ma rozjebane nor i dopaminę gospodarkę elektrolitową.
Takie dawki co brał to by konia postawiły na nogi.

Eedit
Mi też zdarza się jeździć po atentinie ale ja z tego wyjdę a ty nie to jest taka różnica.
Zablokowany
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.