Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 443 / 55 / 0
Miałem wątpliwą przyjemność widzieć to co jest w Krk. Temat przemieszany okrutnie. Ale jeśli komuś pasuje taka słabizna to i interes sie kręci.
  • 44 / 3 / 0
Wybieram się do Wawy trochę pochodzić po pradze, wawrzyszwie, grochowie i dworcu. Podzielacie moje optymistyczne zdanie, ogarnę coś ? :D
  • 4 / 1 / 0
Ktos wie czy mozna cos teraz dostać w Kato?
  • 11 / / 0
Jeśli chodzi o Warszawe to na berzeskiej na pradze można dostać ale towar dosyć słaby z tym co brałem na woli
https://youtu.be/VGMYruPtx8s
  • 443 / 55 / 0
Może dostała temat "po koleżeńsku" (w tej sytuacji brzmi to dosc dziwnie wiem) który nie był przetasowany. Rzadko to sie zdarza jeśli ktoś tylko bierze dla siebie chyba że brał od razu całe 70-100g to wtedy owszem. A z tego 100g na ulice wychodzi 175-200g a nawet wiecej.
  • 924 / 138 / 0
Jeżeli to ta sama osoba, która odeszła też mi to odpowiedz jest prostsza. Po prostu nie znała słowa umiar mówiąc wielkim skrótem.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 2116 / 631 / 0
13 stycznia 2020vanionek pisze:
Jeśli chodzi o Warszawe to na berzeskiej na pradze można dostać ale towar dosyć słaby z tym co brałem na woli
Kolego, Brzeska to już bardziej taki hyperrealowy, hm, "mem" do zbywania nowych ze Stolicy jak pytają, gdzie dokładnie iść w roszczeniowy sposób, takie heheszki, bo łatwiej dostać tam w mordę niż w żyłę + ten komisariat obok. %-D
Nie twierdzę, że nie można dostać czegoś w stylu 99% glukoza 1% heroina, ale z takimi możliwościami jakie oferuje WWA obecnie, to z daleka stamtąd...
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2 / / 0
Jak tam w Łodzi? Wybieram się tam i nie wiem czy z zapasem wiekszym
  • 924 / 138 / 0
Z zapasem.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 22 / 3 / 0
Trójmiasto, ktoś coś może wie?
Ty jak narkotyk wabiłaś
Mi tlen zastąpiłaś.

Po Tobie
Duszę się w sobie.

Anarchia,zamęt
I nieład w głowie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.