Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam.
Trochę biegam, ale ostatnio przez miesiąc męczy mnie zapalenie oskrzeli, no i w sumie 1,5 micha przerwy w bieganiu.
Chciałbym wziąć sobie tussi z efką na wzmocnienie tylko nie wiem czy to może mi jakoś zaszkodzić, bo podczas długiego biegu, wiadomo że ciśnienie krwi jest wysokie, a efedryna bodajże podwyższa ciśnienie? nie?
Więc jak dużo tego wziąć, z czym, i ile przed biegiem?
Dodam, że nie brałem tego nigdy.
Pzdr.
Uwaga! Użytkownik lisekpk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
1. Jeżeli biegasz rekreacyjnie to nie rób tego na dopingu
2. Jeżeli biegasz w jakichś zawodach to pamietaj, że efedryna jest wykrywalna
3. Po chorobie daj organizmowi czas na odpoczynek i regenerację.
4. Nie polecam uprawiać sportu na nieprzetestowanym w normalnych warunkach stymulancie
5. efedryna to gówno
6. Wypierdalaj do szkoły
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Annika pisze:
Piszę tutaj, bo nie znalazłam ani podobnego wątku, ani żadnej wypowiedzi z tym związanej.
Ciekawa byłam połączenia alkoholu z pseudo. Spodziewałam się miłego kopa, jako że po Sudafedzie jestem miło ożywiona, po alkoholu z resztą też. Myślałam, że przy miksie moja faza będzie jeszcze lepsza.
Przed wyjściem z domu wzięłam 720mg Sudafedu, kierunek - ognisko ze znajomymi. Po drodze zakupiłam 0,5l czystej. Co z tego wynikło? Pojarało mnie trochę zanim jeszcze wypiłam, potem zmuła nie z tej ziemi, właściwa faza trwała nie więcej niż pół godziny.
Jedyne co z tego wszystkiego dobre to to, że podczas gdy wszyscy wracali pijani do domu, ja czułam się całkowicie normalnie. I żadnych objawów kaca dzisiaj.
Ktoś wie, z czego wynika taka reakcja organizmu? Jedynymi oznakami wzięcia pseudo były niemiłosierne ciarki, które jednak lubię. %-D
Miłych dializ życzę. I jak, znalazł się dawca wątroby czy jeszcze szukacie?
  • 1959 / 56 / 0
Próbował ktoś do-nosowo brać efedrynę lub pseudoefedrynę?

Pozdrawiam.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2775 / 39 / 0
Z TR na Erowidzie wynika, że donosowa aplikacja efedryny działa. Nie oczekuj jednak wielkiej petardy ;-)
tutaj masz link
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
lisekpk pisze:
Witam.
Trochę biegam, ale ostatnio przez miesiąc męczy mnie zapalenie oskrzeli, no i w sumie 1,5 micha przerwy w bieganiu.
Chciałbym wziąć sobie tussi z efką na wzmocnienie tylko nie wiem czy to może mi jakoś zaszkodzić, bo podczas długiego biegu, wiadomo że ciśnienie krwi jest wysokie, a efedryna bodajże podwyższa ciśnienie? nie?
Więc jak dużo tego wziąć, z czym, i ile przed biegiem?
Dodam, że nie brałem tego nigdy.
Pzdr.
Biegałem po efce, a w sumie już na zejściu zmieniło się chyba tylko tyle, że się w ogóle nie zmęczyłem biegnąc sprintem kilka km. Na końcu już dość mocno czułem mięśnie nóg, ale zdążyłem na KSW :cool:
Jak biegasz na zawodach to lepiej nie brać, według mnie się nie opłaca.
  • 78 / 2 / 0
Ja wziąlem też przed bieganiem i rezultaty dopingujące wedlug mnie są marne. Pocilem się jak "bóbr" i lapaly mnie skurcze nóg + serducho napierdalalo. Przebieglem z 3 km z zaplanowanych 7 i sobie podziękowalem
Uwaga! Użytkownik LosMDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 56 / 0
Dzisiaj zobaczę z Sudafedem donosowo. Smak obleśny, jak pot prawie. Otoczka też masakra. Dobrze, że na chwilę tylko, nie to co w przypadku zolpi tą samą drogą. No i mam katar w dodatku!

Pozdrawiam.
  • 355 / / 0
Witam, nie chce zakladac nowego wątku wiec napisze tu, jesli zly dzial prosze przenieść

właśnie w moje posiadane weszlo 12 tabletek gripexu w kazdej 30 mg pseudo efedryny oraz ( niestety) 325mg paracetamolu.
Da rade zrobic jakos ekstrakcje?
  • 1959 / 56 / 0
Człowieku... kup se wodę w proszku, tylko musisz ją zalać wodą. Ekstrakcję możesz zrobić taką jak na zasadzie Antidolu. Poza tym te marne 30mg to Ci nic nie dadzą... Moim zdaniem pefka to syf, zobaczę z kotem.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...