W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
"Rutyna to rzecz zgubna "
"Rutyna to rzecz zgubna "
Biorę 300 mg
[mention]dash[/mention]
Znalazłem trochę info jakoby zwiększanie dawki skracalo okres półtrwania, i biorąc o 20:30 zasypiam o 21-21:30 i budzę się o 3-4 idealnie wyspany. Jak wyjdę z psychiatryka to będzie super.
27 listopada 2017drybler pisze: Brał ktoś może ten lek doraźnie na problemy ze snem?
Dzięki.
Ciekawe czy jak bym brał większe dawki to apetyt byłby jeszcze większy?
@dash
Początkowo zamierzałem brać doraźnie, bo nie chciałem zaburzać sobie zbytnio chemii mózgu, ale potem nastrój mi się pogorszył i pomyślałem że warto spróbować z tym lekiem.
dziś jest 8 dzień i czuję się dobrze. Na sen nie zawsze działa, ale nastrój póki co jest zdecydowanie na +. Może to dziwne bo przecież to zaledwie 25 mg a niektórzy sądzą że dopiero w wyższych dawkach działa przeciwdepresyjnie.
Jeśli chodzi o mnie to po 150 mg apetyt już nie rośnie następne 150 dorzucam po 2 h i idę spać bez gastro. Śpię cztery 5 h by wstać wyspany o trzeciej o czwartej.
Potwierdzam to że większe dawki leku skracają sen. Po 150 Śpię do 9, natomiast po 300 idę spać ostatni, a wstaje pierwszy.
[mention]dash[/mention]
Doczytaj mojego posta. Większe dawki mogą zmniejszyć podobne zamulenie. ... I nie tylko ja tak twierdzę. Ale też żadne badania nie potwierdzają tylko jakieś posty.
Do poczytania o lekach przeciw psychotycznych II typu.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.