Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 361 / 33 / 0
Jesli chodzi o 3FPH to dawki badane oralnie miedzy 150-200mg dzialaly jak dawka dla doroslych 20mg aderrallu,a sniffem to 50-100mg dzialalo jak 20mg adderallu .
Zreszta mix 3FPH i pseudoefedryny jedna tabletka 60mg z 50mg w Energolu caly czas pitym dzialal co lyk na kilka h porownywalnie ale mowie tu o sobie.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 21 / 0
Dobra, dzisiaj miałem sobie zrobić dzień offu od wszystkiego/ total relax ale niskie ciśnienie utrzymujące się cały dzień i ból głowy sprawiał że byłem rozlazły.
Popatrzyłem na resztkę samarki z 3-FPM i po namyśle stwierdziłem że skończę to gówno i wydam jakąś opinię.
Otóż wysypałem resztkę i moja waga "jubilerska" (tiaa, ta za 20zł, w tvp pokazywali to jaka waga dilerska :wall: a każdy średnioogarnięty człek wie że ta waga nie jest ani jubilerska ani dilerska tylko chujowa :wall: :wall: ) wskazała 120mg. Jeszcze tyle nie zapodawałem więc to była dobra okazja sprawdzić czy pokaże PAZUR (albo chociaż kawałek pazura) w takiej stosunkowo dużej dawce. Drogą podania był sniff jako że oral był testowany na początku znajomości z 3-FPM i nie działał wogóle więc się zniechęciłem do tej ROA. Innych dróg administracji nie stosowałem nigdy i nie zamierzam raczej. Do rzeczy. Usypałem mniej więcej dwie równe linijki i po wciągnieciu pierwszego wężyka odtańczyłem świetnie zresztą nazwany tutaj taniec "okurwajegomać" poczym poszła druga linijka. Łzy i ból głowy jakby ktoś wsadził włócznie.
Łapy trochę się pocą, ale pobudzenia zauważalnie większego nie poczułem niż przy mniejszych dawkach. Euforii też brak.
amfy nie próbowałem ale jeśli jest to coś podobnego do tego bo wygląda na to że 3-FPM to NDRA to nie jestem chętny do próbowania tegoż.
Być może lepiej na mnie działają NDRI niż NDRA. W każdym bądź razie więcej nie zamówię tego związku ze względu na małą ekonomiczność w stosunku do efektów pobudzających, wypalanie śluzówki nosa, nieaktywność drogą oralną. Jedynie co na plus to nie zauważyłem zjazdów jako takowych ale nigdy nie próbowałem ciągiem tej substancji. Dziękuję za uwagę ;)
  • 361 / 33 / 0
Jest troche podobna do amfy i jest euforia jednakze nie zawsze ja odczuwasz.
Podobne skupienie i koncetracja jak adderall zreszta nakreslilem to wyzej,
Moze dla nie ktorych srednia substancja dla mnie jednak warta uwagi brak zwaly ,leciutenki minusik to lzy przy sniffie.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Świetna substancja, podobna do amfetminy, choć są różnice. 3-FPH dorzucane strasznie podwyzsza termogeneze, do tego się kumule, i nawet kilka dni po meetingu działa w tle, pozwalajac zapomniec o zwale. Raz z ciekawości podałem duża ilośc (ok. 0.5g) dozylnie, odplynałem na serotoninowej fali i się tez spusciłem w majty. Jak substytut amfy pasuje świetnie.
Wycięto pytanie o źródła, od tego jest dział sprzedawcy+. whitealex
  • 594 / 36 / 0
Alzhieimer, to była dopaminowa euforia raczej :)
3-FPH ma powinowactwo do transportera serotoniny grubo powyżej 1000nM (nie działa na niego wogóle)
  • 65 / 1 / 0
Znalazłem tą substancję u dwóch vendorów - legalnego i demonicznego. No i chciałem zapytać czy próbował ktoś któregoś z tych sortów i może potwierdzić czy dobra jakość/warto zamawiać itd? Byłbym wdzięczny za opinię, chciałbym przetestować a nie chcę się naciąć:)

Ps: Piszę tutaj, gdyż w dziale sprzedawcy wyżej wymienieni nie posiadają swojego wątku, a ogólny temat dotyczy tylko pytań "GDZIE".
  • 594 / 36 / 0
ja w piątek zamówiłem u piekielnika, we wtorek powinienem mieć i bede testował
z tym że nie mam odniesienia do innych sortów 3FPM.
  • 65 / 1 / 0
@EmeritusIII
I jak, testowałeś już? Będę wdzięczny za recenzję :D
  • 594 / 34 / 0
[mention]EmeritusIII[/mention]
Ja mam prośbę o opis wyglądu i zapachu. Gdyż dostałem to w gratisie aż 1g !!! z tego miejsca co ty bierzesz. Temat jest żółtawy i na parę metrów wali cuchem spermy ... :moody: Aktualnie po jakimś miesiącu ten sam temat wpada kolorem w pomarańcz, a wali jak walił i niebawem czeka go wizyta łazienkowej zjeżdżalni.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 90 / 0
Może jakaś nieudana synteza? Mnie nigdy nie przytrafiło się żółte.
Trzy różne źródła, z którego jedno już nie istnieje.
Dwa razy bardzo sypki proch, a raz gruda.
Zawsze mieniło się jak brokat, raczej bez zapachu.
W smaku słone, drażniące.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.