Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Wrocław - 120 zł
Uwaga! Użytkownik benzo12345 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
5 za 100. Jeśli ziomal się w to bawi to po 50 zł.
  • 177 / 6 / 0
jeszcze piszcie na ile wam te 5g starcza :) bo niektórzy tyle w noc robą hehe

6g za jakieś 270 zł ... ale starcza to na 2/3 miesiące walenia prawie dzień w dzień z rana
  • 4 / / 0
Witam u nas w Wielkopolsce za 5 g trzeba zapłacić 150 zł ale czasami można trafić na słabe gówno i żreć po gramie i bez efektu mam porównanie gdy pracowałem w Nl tam za 5g trzeba było zapłacić 40e ale wystarczyła mała kreska i nocka z głowy
  • 1 / / 0
Opolskie 10g-40zl
  • 3 / 1 / 0
W moich rejonach (pogranicza łódzkiego i mazowieckiego) 40 za 1. Parę km w stronę Stolicy już 50. Z tym że z jakością bardzo różnie no i różnych wag używają :) Dla jednych 1=1 a dla innych 1=0,7 :( 200zł za 5g dobrej jakościowo to uczciwa cena
  • 993 / 50 / 0
18 kwietnia 2020xqzw pisze:
jeszcze piszcie na ile wam te 5g starcza :) bo niektórzy tyle w noc robą hehe

6g za jakieś 270 zł ... ale starcza to na 2/3 miesiące walenia prawie dzień w dzień z rana
wyslij mi sztuke
21 kwietnia 2020Trickkkk pisze:
Opolskie 10g-40zl
czyli sztuka 4pln?

@mardar86 dobra to jaka 80%? ps polecam se kupic swoja wage
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 429 / 64 / 0
16 kwietnia 2020benzo12345 pisze:
Wrocław - 120 zł
XD IKSkurwaDE
jak we Wrocławiu płacisz 120zl za 5 to ładnie cię. Kroją

Ja mam od 70 do 100 za 5 najczęściej zależy od jakości.
W okolicach Wrocławia ceny takie same, wydaje mi się że osoby które tutaj piszą i podają ceny 100+ to albo jakieślamusy których kroją albo osoby które nigdy scierwa nie kupiwaly XD

W NL ceny od 10 do 25 (25 rzadkość i wtedy jest spora szansa że taka 5 wystarczy na długo),
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 993 / 50 / 0
do usuniecia
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 778 / 179 / 0
5/100
100/1000
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.