4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 732 / 57 / 0
Kurwa bo mnie przelogowalo na inne konto. Przyjąłem kilka węży potem 150 p.o. w napoju potem wąż 150. Po przyjęciu p.o. jakby zaczęło wchodzić i źrenice lekko szersze ale to tyle .
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 1141 / 116 / 0
a w smaku jak?
Nie czułeś bólu przy sniffie? Nie jebie dziwnie xD ?
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
Żadnego bólu łagodne wejście dopiero po chwili gryzlo głębiej . W smaku kurewsko gorzkie i utrzymywalo się dłuższą chwilę
  • 506 / 12 / 0
KURWA - połowa waszych opisów działania czy tam wyglądu itp. nie nadaje się do zidentyfikowania substancji. Tak samo posty pomagające w identyfikacji. Jak już macie zamiar tu pisać to starajcie się opisać jak najdokładniej wszystkie aspekty związane z identyfikacją danej substancji. Prawda jest taka, że duża część postów z tego tematu powinna wylądować w śmietniku i tak będzie (słabe opisy będą nieakceptowane lub lądowały w śmietniku). Istnieje taki temat choć prawda jest taka, że tyle jest syfu, różnych sortów (zanieczyszczonych), że praktycznie mało prawdopodobne jest zidentyfikowanie substancji z tych waszych miernych opisów. Prawda jest taka, że wątek będzie istniał, opisy i identyfikacje mają być bardziej rzeczowe ale tak naprawdę jeśli chcesz wiedzieć co to za substancja to wyślij próbkę do odpowiedniego labu (tak wiem, że to mało prawdopodobne). Przynajmniej starajcie się bardziej bo ten temat to straszny burdel. -dejvis

Usunięto oczojebny kolor | 909
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 732 / 57 / 0
Wydaje mi się ze opisałem możliwie najwięcej w szczegółów w 1 poście. Co jeszcze miałem niby napisać ?
  • 2877 / 266 / 0
no ale serio po twoim opisie i zdjęciu tego kryształu to moze być wszystko i nic, podałeś ogólniki typowe dla stimow i tyle, mi twój opis nic nie mówi np.
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 623 / 22 / 0
Opisz dokładniej co czułes?Pobudzenie ruchowe górowało?
Libido?
Mi to wygląda na hexen
Znieczulenie było odczuwalne?
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1141 / 116 / 0
synekpl pisze:
Żadnego bólu łagodne wejście dopiero po chwili gryzlo głębiej . W smaku kurewsko gorzkie i utrzymywalo się dłuższą chwilę
Opis typowy dla wielu substancji... Po odpowiedzi na pytania zadane przez pana wyżej będzie łatwiej ogarnąć co to :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 619 / 45 / 0
Weź się dejvis nie zesraj przypadkiem.
W każdym temacie tylko cisniesz po ludziach, bawisz się w milicjanta.

Typ daje mega dokładny opis, a Ty nadal ból dupy.
Jesteśmy na hajpie, a nie na oficjalnym bankiecie pod krawatem.
Chill...
  • 732 / 57 / 0
Vida pisze:
Opisz dokładniej co czułes?Pobudzenie ruchowe górowało?
Libido?
Mi to wygląda na hexen
Znieczulenie było odczuwalne?
Żadne z powyższych. Jedynie co to chwile mnie zaczęło gniesc jak po pigule ale trwało to kilka minut tylko.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.