Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 192 / 15 / 0
Latem 2016 spożywałam benzo w podobnych ilościach, tylko kilka razy w tygodniu. Bromazepam, lorazepam, klony i alpre, Zolpi mnie usypiał, alpra też. Od grudnia clonazepam codziennie. Wiem, że zolpi to takie prawie benzo, ale chce spróbować, nie śpię od piątku prawie wcale. Najwyżej pójdzie kwetiapina, może będę stosować kwete codziennie a zolpi juz w ostateczności.
Uwaga! Użytkownik semartvykh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 7 / 0
Mija już dwa miesiące na pregabalinie, 300 mg na dobe.
Efekt anksjolityczny ustąpił, ulubiony side effect w postaci zwiększonego łaknienia również.
Jedyne co się utrzymuje to dość znaczna poprawa nastroju, dlatego myslę sobie że jest to lek idealny na róznego rodzaju anhedonie, dla empatów, gdzie wszystko inne zawodzi..

Jak to przy tego typu substancjach, każdy kij ma dwa końce i faktycznie w zależnosci od dawki pojawia się lekkie przymglenie funkcji poznawczych, nie tak drastyczne jak w przypadku benzo, gdzie pamięc krótkotrwała siada praktycznie całkowicie, tutaj pojawia się ciężkość ubioru myśli w słowa..

Fajnie niweluje poczucie z samego rana - o k***a, znowu się obudziłem.. - :)
  • 906 / 75 / 19
Maila Ci napisałam odnośnie rozpiski z tą pregabaliną.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 14 / 6 / 0
21 maja 2017SandS pisze:
Maila Ci napisałam odnośnie rozpiski z tą pregabaliną.
:heart:
You're a murderer
Bloodlust increase
You're a harvester
Come close to spread disease

And you're hiding
I hear you cry
  • 3455 / 1118 / 0
Albo się bawisz w "ustawianie sobie faz" do końca życia i boisz się każdego uboka, każdego objawu odstawiennego, wkręcasz się w kolejne zabawki albo zerujesz i przystosowujesz się rzeczywistości. Zdecyduj się, no pain, no gain. Co to w ogóle za dyskusja? :-D

Ponadto, moklobemid i tak niedługo zamienisz, bo okaże się shitem (rośnie tolerka, dość wolno, ale rośnie). Może marzysz o selegilinie + PEA? :-) Żeby również nie okazało się, że przeklęte SSRI są bardziej energetyzujące niż przereklamowane MAOi.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 192 / 15 / 0
To, że na moklobemid tolerka rośnie wiem bardzo dobrze. Brałam go rok temu w mniszej dawce i potem zmieniłam na bupropion, po czasie dodałam selegiline i czułam sie bardzo dobrze. SSRI nie brałam nigdy i nie zamierzam.
Escitalopram tylko ale to ASRI, przez moment brałam go solo i czułam się jak zombie. MAOi. najlepsze dla mnie i NDRI. Pregabalibka bardzo dobrze łączy się z moklobemidem.
Uwaga! Użytkownik semartvykh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 906 / 75 / 19
O, bupropion, jak po nim się czułaś? Bo rozważałam/rozważam podjęcie nim kuracji.
  • 192 / 15 / 0
Brałam 150mg. Pierwszego dnia bardzo bolała mnie głowa i chciało się spać. Potem wszystko minęło. Bardzo dobry lek, szkoda, że taki drogi. Ja nie brałam go solo, tylko na początku ok 4 miesiące plus na noc kwetiapina doraźnie albo zolpi, bromazepam (który nadużywałam)
Jakoś potem doktor dodał mi escitalopram.

A czułam się znakomicie. Napisałam magisterkę i ogarnęłam sie w końcu.
  • 906 / 75 / 19
Wszystkie nie-serotoninowe leki są, niestety, drogie. A SSRI na mnie źle działają.
  • 192 / 15 / 0
gabapeptyna działa podobnie do pregabaliny? nadaje się na redukcje benzo?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.