Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 823 / 11 / 1
Czy to benzo nada się na załagodzenie badtripa, przedawkowania stimów, itp. Żeby w miarę szybko się załadowało +/- 10-15min już czuć działanie ? Czy fenazepam nie nadaje się do takich celów ? Nie zależy mi na działaniu rekreacyjnym tylko doraźnie.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1203 / 21 / 0
Nie zadziała raczej w przeciągu 15min.
Na pusty żołądek zaczyna działać gdzieś po 1 godzinie dopiero i się rozkręca.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 606 / 8 / 0
Zupełnie nie-euforyczne benzo. Jest błogo ale to nie alpra
Robi mocno, niewykluczone że minie Ci bad trip zanim to się rozkręci a potem zamiast afteglow będziesz mieć 2 dni zwały po tym cudzie

to bardziej rzecz dla ludzi lubiących grube benzo albo odstawiających klony/lorka
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 4807 / 268 / 0
blottery z Fanazepamem działają poddziąsłowo (jak kartony z sajko) czy trzeba jakoś prepraprowac?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1095 / 34 / 0
A jak mialbys je preparowac?
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 4807 / 268 / 0
Bo ja wiem, nie czytałem dokładnie a tam wczesniej było coś o rozpuszczaniu w glikolu itd. Na razie wsadziłem pod dziąsło jak jakiegoś Nboma i liczę żę nic nie zjebałem.
  • 1095 / 34 / 0
Pomemlaj go i polknij najlepiej.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 4807 / 268 / 0
Jako że kompletnie nie pamiętam że napisałem posty wyżej ale pamiętam że spałem z 10 godzin bez przebudzenia co u mnie jest normalnie niemożliwe bo budzę się góra po 3 godz od zaśnięcia każdej nocy, śmiało stwierdzam - ten shit działa.
  • 1095 / 34 / 0
ile wrzucales?
  • 4807 / 268 / 0
1mg jeśli wierzyć że tyle było na kartonie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.