Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 184 / 25 / 0
Mam pewien problem, jakieś 2msc nie brałem kodeiny ponieważ mam tramal. Dzisiaj wziąłem jakieś 1.5 h temu 240mg i nic mnie nie jebło ale oprócz wyjebanej hiastminy trudno mi się oddycha, tak jakby ktoś mi klatkę piersiową uciskał czy coś w tym stylu. Mam się o co martwić?
Dodam że takich duszności nigdy wcześniej nie miałem.
I co do tego będę mógł za jakieś 2h wrzucić tramal? Tak wiem z jednej strony coś mi się dzieje,a z drugiej chce przyjebać, idiotyczne. Czy jeśli wyrzuciłbym trampka mogę dostać depresji oddechowej?
  • 210 / 18 / 0
Miał ktoś z was napady padaczki ? i po tych padaczkach doszło u was do pogorszenia zdrowia fizycznego i psychicznego ?, takie jakby uszkodzenie mózgu układu nerwowego po padaczce ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 5 / 0
Ja własnie ostatnio mam a nic nie cpalem, pierwszy raz zaczely sie po probiotyku a potem po lekach od magika. Za pare dni mam rm głowy i mam nadzieje ze sie okaze co bylo powodem, tylko boje sie ze dostane padaczki lekkiej podczas rezonansu i chyba musze sobie troche alpry ogarnac na ten czas. Zdam relacje co u mnie powoduje ta padaczke bo nie moge normalnie zyc..

a co do uszkodzenia glowy to tak czuje sie oglupiony, brakuje mi slow i widze rzeczy ktore sie nie dzieja, ostatnio nawet czulem zapach dziewczyny z ktora bylem 2 lata temu...
  • 1 / / 0
20 kwietnia 2020yupwhiteisbeautiful pisze:
Mam pewien problem, jakieś 2msc nie brałem kodeiny ponieważ mam tramal. Dzisiaj wziąłem jakieś 1.5 h temu 240mg i nic mnie nie jebło ale oprócz wyjebanej hiastminy trudno mi się oddycha, tak jakby ktoś mi klatkę piersiową uciskał czy coś w tym stylu. Mam się o co martwić?
Dodam że takich duszności nigdy wcześniej nie miałem.
I co do tego będę mógł za jakieś 2h wrzucić tramal? Tak wiem z jednej strony coś mi się dzieje,a z drugiej chce przyjebać, idiotyczne. Czy jeśli wyrzuciłbym trampka mogę dostać depresji oddechowej?
@yupwhiteisbeautiful lepiej nie dorzucaj teraz, na depresje oddechową nie wyrabia się tolerancja. Można doprowadzić się do stanu, w którym nic cie nie klepnie a będziesz mial problemy z oddychaniem. Skoro juz ci się ciężej oddycha to lepiej nie ryzykować. Odpuść sobie najlepiej dzisiaj.
  • 1305 / 162 / 0
Szybka pilka panowie
Sindenafil i.v da rade ?
Czy p o

A i czy z hexenem nozna laczyc
Chodzi o sex
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3183 / 898 / 5
Sildenafil po.
Nie, w żadnym wypadku nie można łączyć.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2972 / 1615 / 35
Nie rób tego kurwa Krzysztof bo wyjebiesz się i nie wstaniesz.
Poważnie daruj sobie z tym bo już nie będzie Ciebie na tym świecie.
To nie jest warte tego!
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1305 / 162 / 0
Ok posłucham was :)
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
23 kwietnia 2020Uszkodzonabania pisze:
Miał ktoś z was napady padaczki ? i po tych padaczkach doszło u was do pogorszenia zdrowia fizycznego i psychicznego ?, takie jakby uszkodzenie mózgu układu nerwowego po padaczce ?
tak, jednego grand mala zaliczylam i nic mi sie nie stalo (w moim mniemaniu ;))
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 18 / 0
24 kwietnia 2020Ankaaa pisze:
23 kwietnia 2020Uszkodzonabania pisze:
tak, jednego grand mala zaliczylam i nic mi sie nie stalo (w moim mniemaniu ;))
a miałaś czerwone wybroczyny na twarzy po napadzie ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.