Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 167 / 15 / 0
Jak się nie ma co się pragnie to się kradnie co popadnie. Jako że jednak nie mam komu kraść opioidów to zostaje mi zeżreć cały blister tianeptyny i udać się na pielgrzymkę po syrop z thiocodinu w liczbie 3 oraz sprite, jak nie klepnie to zarzucę clona
  • 627 / 116 / 0
W oczekiwaniu na dostawę. Qr*a zawsze w te święta jakieś problemy muszą być. #antyŚwięta
:tabletki:
  • 2116 / 631 / 0
Każdy zamawia na ostatnią chwile, bo kaska na Święta wpada, a potem pikaczufejs bo diler ma zjebana logistyke. Albo wynajmuje młodych, nowych Sebków do biegania co NIC nie ogarniają. Jak przełożysz sobie to na działania firm np. kurierskich, to wiele staje sie jasne. 😉 @krzychv
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 627 / 116 / 0
Akurat chodzi tu bardziej o wolny czas lekarzy niż kurierów. Nadal jednak team #antyŚwięta
  • 627 / 116 / 0
Qrła ciężkie parę dni się zapowiada. Przez te święta jebane muszę się męczyć. Trzymajta sie tam w ten jakże zjebany i ciężki okres.
  • 1402 / 373 / 2
@krzychv było zredukować dawki odpowiednio do sytuacji (święta) i być gotowym na to, also polecam obserwować informacje wydawane przez GIF czy nie zapowiadają braków danego produktu leczniczego w hurtowniach aptecznych. :)
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 627 / 116 / 0
Hooy tam jakoś wytrzymam na filtrach dzis i jutro
  • 218 / 69 / 0
Ja będąc sobie na odwyku, lecę sobie co kilka dni tianeptyną - 150-200mg jak się tabsów nazbiera (%-D). I wiecie co? Nawet smyra na kilka h. Taka słabsza kudeinka.
Niestety robi tylko smaka na więcej, ale.. na bezrybiu i rak ryba.

Wesołych i ciepłych %-D świunt grzejniki moje kochane. Nawzajem!
lol [*]
  • 627 / 116 / 0
Też bym spróbował czegoś słabszego jakby to miało sens dla mnie . Pozdro
  • 1402 / 373 / 2
tak i tak zazdroszczę, że zapewne większość z was bierze/brała opio z wyboru, nie z przymusu meh..

chociaż w sumie, wole to niż ból w skali 9.5/10 KURWA PRZEWLEKŁY
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.