Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / 6 / 0
Gdyby ktoś niedługo robił sobie tripa do wawy to pogadałem by się i dla jednej to i spanie by było. A Warszawa ciebie poznaje.a ty przestajemy pamiętać części czasu
  • 12 / 1 / 0
Ja przeszedlem na zamawianie z tora, niby fajna sprawa, ale lipa jest straszna jak poczta daje ciała i paczka nie dochodzi danego dnia. Zwłaszcza z NL/DE często sie opóźniania.
  • 1 / / 0
siema, ktoś wie jak się ma sytuacja bydgoszcz/toruń?
  • 25 / 5 / 0
W Bdg słyszałem, że można coś zdobyć. W Toruniu cisza...
  • 228 / 43 / 0
Ktoś tutaj kupuje w Białymstoku albo Suwałkach?
  • 392 / 26 / 0
A wiecie może jak sytuacja w DE?
[ external image ] :heart:
  • 12 / / 0
byg ma rzadko jednak jak jest w 2 dni znika
  • 1 / / 0
Jak wyglada sytuacja w Katowicach i okolicach?
  • 392 / 26 / 0
W kato z tego co wiem Majki pod dostatkiem, jeśli chodzi o hel to znam tylko jedna osobę która bierze od czasu do czasu.
[ external image ] :heart:
  • 74 / 18 / 0
Jak wygląda sytuacja w Szczecinie??? Jesteśmy przy granicy z Niemcami i innymi krajami drogą morską więc dostępnośc powinna być niezła. Ktoś ma jakieś info?
ODPOWIEDZ
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.