Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 370 / 951
30 to bardzo ładna liczba ;-)
  • 290 / 4 / 0
Wal 40 i poczekaj z tym tydzień dwa coby tolerka zeszła bo nie zadziałają I na pusty żołądek!
  • 12 / / 0
Ja na pierwszy raz z kumplem wrzuciłem po ok 70 grzybów :) czysty spontan rok temu, więcej nie jadłem.
  • 284 / 4 / 0
Ktoś łączył grzyby z MDMA? W jakich odstępach czasowych, by nacieszyć się fazą grzybową a potem podbić MDMA? Mam 30 grzybów i dowolną ilość MDMA :cheesy:
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 2873 / 298 / 0
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 488 / 13 / 2
Palił ktoś suszone muchomory w fajce? :) Po takim totalnym wysuszeniu i np. połączeniu z mj?
  • 2878 / 21 / 0
http://talk.hyperreal.info/grzyby-mozna ... 19008.html przejrzałbyś forum, użył wyszukiwarki... ehh
choć sam trafiłem tylko na post, w którym ktoś od palenia muchomorów miał jedynie ból głowy.
Ostatnio zmieniony 19 września 2013 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 2 / / 0
Witam, jak to jest z toksycznością? Biorę leki które dość poważnie obciążają wątrobę, nie pije, nie pale rok temu jadłem grzyby i chyba skończył się ich termin ważności w mojej osobowości tzn. znowu jestem leniwy :C

Czytałem w "Cechy osobowości osób zażywających substancję halucynogenne mierzone kwestionariuszem NEO-PI-R" że ich toksyczność jest niska ale w porównaniu z alkoholem, innymi narkotykami czy z kurczakiem?

[urlhttp://www.ipin.edu.pl/ain/aktualne/2012/12/Ai ... debski.pdf[/url]- "Cechy osobowości osób zażywających substancję halucynogenne mierzone kwestionariuszem NEO-PI-R"

Przenoszę wraz z odpowiedziami do ogólnego. -dsn
  • 538 / 6 / 0
Łysice są bardzo mało toksyczne no chyba, że masz HCV albo AIDS albo czujesz wewnętrzny dyskomfort np. dyskomfort psychiczno-kardiologiczny :diabolic: :diabolic: :diabolic: :diabolic: :diabolic: :diabolic: :diabolic:
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 2 / / 0
Możesz podać źródło tych informacji, był bym wdzięczny :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.